Журналистът Тони Николов, познавач на френската култура, коментира, че с

...
Журналистът Тони Николов, познавач на френската култура, коментира, че с
Коментари Харесай

Защо Ердоган обиди така Макрон и ще се засили ли конфликтът между двамата?

Журналистът Тони Николов, ценител на френската просвета, разяснява, че с изявлението си против Еманюел Макрон  Еманюел Макрон Еманюел Макрон е роден на 21 декември 1977 година в град Амиен. Той е най-младият президент на турският президент Реджеп Тайип Ердоган е прекалил.

"Отзоваването на френския дипломат е невиждано. Те се наскърбиха. Ердоган има една борба с Макрон, преди този момент с, която към този момент слиза от сцената и Макрон най-лесно се асоциира с Европа. Макрон сподели, че НАТО не може да се оправи с Турция ", означи той пред бТВ.

По думите му Ердоган от дълго време желае да бъде представител на ислямския свят, само че това не е признато от всички.

Според Тони Николов Франция и Турция се сблъскаха с изключение на по въпроса с карикатурата на пророка Мохамед и по външно-политически въпроси. Той означи намесата на Турция в Либия, където Франция също има свои ползи, спорът в Нагорни Карабах, както и кипърския въпрос.

"Именно Франция преди време сподели "не " на Турция в Европейски Съюз ", напомни журналистът,

Той описа още, че 73% от френското общество са разтърсени от убийството и желаят по-строги ограничения. Освен това е доста комплицирана и обстановката на сегментите на френското общество.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР