Журналистът от sportal.blikk.hu Бенче Бабяк сподели мнението си пред sportal.bg

...
Журналистът от sportal.blikk.hu Бенче Бабяк сподели мнението си пред sportal.bg
Коментари Харесай

Глас от Унгария: Фаворити сме, но не можем да ви гледаме отвисоко

Журналистът от sportal.blikk.hu Бенче Бабяк показа мнението си пред sportal.bg преди утрешния мач сред България и Унгария в Будапеща. Колегата описа, че играта на маджарите при успеха в инспекцията с Естония не е била на високо равнище, само че все пак упованията в страната са, че унгарците са любимец в дуела.
 Унгарците готвят ад за националите на Унгарците готвят ад за националите на " Пушкаш Арена "
“Атмосферата в нашия тим е добра. Унгария завоюва с 1:0 против Естония в контрола, тъй че играчите са спокойни. Играта не беше изключително качествена, само че всички са на мнение, че това бе контрола, която имаше за цел да събере още веднъж дружно играчите и да ги вкара в темп. Те не се бяха виждали от ноември месец, когато бе последният мач на националния тим против Гърция. Това бе като подготовка преди значимия мач против България на следващия ден ”, сподели Бабяк.
 Селекционерът на унгарците: Кръстаич смени тактиката си и това донесе загуба на България Селекционерът на унгарците: Кръстаич смени тактиката си и това донесе загуба на България
“Преди малко имаше конференция на нашия отбор. Селекционерът и капитанът подчертаха, че почитат България и Унгария не е в обстановка да гледа никого отвисоко. Вярно е, че победихме неотдавна Англия и Германия, само че всички знаят, че не сме на тяхното равнище. Естествено тимът ще направи всичко допустимо да завоюва дуела. Унгария е любимец и всички се надяват, че ще го покаже и на терена. За България знаят, че има бързи нападатели и в случай че се загуби топката на празно пространство това може да докара до проблеми. Личното ми мнение мисля, че ще е равносилен и здрав мач, само че в последна сметка Унгария ще победи с един гол ”, добави още журналистът.

Carlsberg " Домът на Феновете " е новата секция на Sportal.bg за игри. С регистрацията си Вие ще можете да персонализирате Вашето наличие и да участвате в нашите игри за страхотни награди.

Регистрирай сe
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР