Журналистът Мартин Карбовски отговори на Миглена Каканашева - Мегз. Снощи

...
Журналистът Мартин Карбовски отговори на Миглена Каканашева - Мегз. Снощи
Коментари Харесай

Мартин Карбовски скочи на Мегз след скандалните разкрития

Журналистът Мартин Карбовски отговори на Миглена Каканашева - Мегз. Снощи тя показа във "Фейсбук " скандални скрийншотове от чатове си с Карбовски. Само преди дни дизайнерката направи признание, че журналистът я е изнудвал за секс против ефирно време, както и че си е уговарял срещи с президента.

"Направил съм повече от 600 кино лентата. За първи път ми се случва някой, който съм снимал да повярва, че след осъществено изявление към този момент работи в медийния отрасъл. Това докарва смешни проблеми, чиято психиатрична същина аз очевидно недооценявам. Затова, по съвет на юриста си, би трябвало със страдание да заявя, че ще осъждам всеки човек и медия, които популяризират налудни версии по мой адрес.

Но пък бях уверЕн, че делата ще са лесни и скучни. У нас всеки с условна присъда може да бъде употребен всячески. Други мнения няма да има.

П.П. Свободата ми да работя в никакъв случай не е била подвластна от това “какво ще кажат хората”, по тази причина и в никакъв случай не съм ви занимавал със себе си. Не имам намерение да го върша занапред ",написа Карбовски във "Фейсбук ".

Направил съм повече от 600 кино лентата. За първи път ми се случва някой, който съм снимал да повярва, че след осъществено...
Публикувахте от в
Мегз му отговори в коментар: "И ти си осъждан и то два пъти - по този начин, че борбата ще бъде лесна за двама ни. А по отношение на делата - аз също приготвям такова - само че не сама - доста девойки се свързаха с мен, с цел да се оплачат от същото отношение. Моето ще е групово. И в връзката ни обсъждаме редица планове за интервал от 2 месеца - дали аз си фантазирам или ти съзнателно си ме манипулирал с други цели и за това ще си поговорим в съда ", съобщи дизайнерката.



кадър: Фейсбук
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР