Журналистът Иван Бакалов призова в профила си във фейсбук хората

...
Журналистът Иван Бакалов призова в профила си във фейсбук хората
Коментари Харесай

Иван Бакалов: Ако се разпространи, китайският вирус може да убие 20 милиона. Стига шегички във фейсбук

Журналистът Иван Бакалов прикани в профила си във фейсбук хората да спрат шегичките в обществените мрежи, свързани с китайския ковид, защото нещата могат в действителност да станат доста съществени и доста хора да умрат от него.

Ето какво написа той:

" Смъртността от грипния вирус, който върлува из Китай, е към 2,5%. Разпространява се елементарно, в случай че тръгне по света, могат да умрат двайсетина милиона души, до момента в който произведат и разпространят ваксина. Но суматохата и хаосът ще са невъобразими.
Може да наподобява необичайно на пръв взор, само че най-опасно е за деца и хора докъм 30-годишна възраст. При предходни грипни епидемии преди век и повече има статистики, че най-вече умрели има във възрастови групи под 30 години. При по-възрастни, заради това, че през живота си са преболедували няколко или повече пъти грип, има натурален имунитет към разнообразни варианти и организмът се оправя по-лесно и с нов сходен вирус.
Сегашната зараза единствено подсказва какво е допустимо да се случи. Епидемиите от чума и холера в предишното са оставили градове и села без поданици. И в този момент е допустимо да се появят сходни нови вируси.
Абе, с изключение на шегички във Фейса да поразсъждаваме и за такива неща. Извинявам се за тия съществени работи ".



Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУК  0  0 Варна (преди 1 минута) Рейтинг: 68306 | Одобрение: 35136 планетата се прочиства. пренаселена е  НАЙ-ВРЕДНИЯТ ОБЩИНСКИ СЪВЕТ ДА БЪДЕ ПРАТЕН В ДУПКАТА! Напиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа `` <
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР