Журналистът Димитър Байрактаров публикува в социалната мрежа разбиващ коментар, чрез

...
Журналистът Димитър Байрактаров публикува в социалната мрежа разбиващ коментар, чрез
Коментари Харесай

Журналистът Димитър Байрактаров разобличи Ангел Джамбазки за пакет мобилност!

Журналистът Димитър Байрактаров разгласява в обществената мрежа разбиващ коментар, посредством който разобличи Ангел Джамбазки в неистина по пакета "Мобилност ".

Оказва се, че протестиращия против пакет "Мобилност " Джамбазки е пропагандирал гласоподавателите употребявайки мотото "За еднакъв труд
равно възнаграждение ", което е в основата на пакета подвижност.

Ето какво показа Димитър Байрактаров:

"Еднакво възнаграждение за идентична работа "! Това е мотото на пакет "Мобилност "! Същия пакет "Мобилност " против който лицето Джамбазки стачкува, само че комфортно употребява неговия слоган, с цел да убеждава гласоподавателите. Джамбазки прелестно знае, че правилото "Еднакво възнаграждение за идентична работа " бе признато през май 2018 година от Екологичен потенциал с 456 гласа „ за “ против 147 „ срещу “ и 49 въздържали се и има за цел да обезпечи по-добра отбрана на командированите служащи и обективна конкуренция за компании те. Джамбазки прелестно знае, че директивата ще бъде приложена в транспортния бранш, щом профилираното секторно законодателство, което включва пакета „ Мобилност “, влезе в действие, само че не му попречи да стачкува в интерес на олигархията и да упрекна сътрудника си Николай Бареков в "национално изменничество ", знаейки, че Бареков споделя истината. Днес запитвам Джамбазки: Ангеле, за какъв брой продаде съвестта си и с какви очи гледаш елементарните трудещи се българи, знаейки, че си ги излъгал? "


Източник: bnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР