Журито призна 27-годишната Джесика Камилери, жителка на австралийския Сидни, виновна

...
Журито призна 27-годишната Джесика Камилери, жителка на австралийския Сидни, виновна
Коментари Харесай

Жена обезглавила майка си, поискала от полицаите да я зашият

Журито призна 27-годишната Джесика Камилери, жителка на австралийския Сидни, отговорна за непредумишлено ликвидиране. Момичето обезглавило майка си Рита Камилери, изрязало очите, езика и ушите и ѝ нанесло над 100 прободни рани, като в процеса счупило шест кухненски ножа, пишат локалните медии, представени от БЛИЦ. Както стана известно на 13 март, действието ѝ е преквалифицирано като закононарушение и в този момент ще влезе в пандиза за 21 години.

27-годишната Джесика не се призна за отговорна за убийството на майка си по време на процеса, когато даде показания на 20 юли 2019 година Съдебните психиатри по същото време обявиха, че нападението е породено от умствена назадничавост и аутистично разстройство.
 Жена обезглавила майка си, поискала от служителите на реда да я зашият

В съда австралийката съобщи, че непрестанно е гледала филми на ужасите и е имала осем елементи от " Тексаското кръвопролитие с верижен трион " и пет елементи от Jeepers Creepers в своята видео сбирка. В един от разпитите тя удостоверява пред полицията, че е измислила концепцията да обезглави майка си по метод, ангажиран „ от филмите “, които непрекъснато е гледала.

Съдът откри, че убийството е осъществено в припадък на гняв. Джесика научила, че майка ѝ възнамерява да я върне в психиатричната болница. След това хванала майка си за косата и я завлякла в кухнята, където я наръгала с нож за месо. След това отсякла главата ѝ.

Джесика изнесла главата от къщата, която се намирала в региона на Сен Клер, и я положила на пешеходната пътека. Тогава тя се обадила в полицията. Казала на служителите на реда, че би желала да зашие още веднъж главата на майката. „ Ето, главата на майка ми е върху бетона. Можете ли да я съживите, в случай че тя няма глава? “, попитала Джесика служителите на реда.

Пристигналите на мястото на престъплението служители на реда били шокирани от видяното и жестокостта, с която килърката се е разправила с майка си.

Междувременно във фантастичната сага Jeepers Creepers основният воин, извънземно създание под формата на прилеп, отрязва езиците и вади очите на своите човешки жертви. Възможно е психологично болното момиче в действителност да е гледало прекомерно доста филми на ужасите. Но, както сподели по-голямата ѝ сестра Кристи Ториси по време на процеса, закононарушението на Джесика не може да бъде целесъобразно от заниманието ѝ да гледа страшни филми.

„ Тя я умъртви, като че ли майка ни беше нищо, и всичко това заради припадък на яд “, сподели по-голямата щерка. " Сърцето ми изпитва невероятна болежка всеки ден. Не бих поискала това и на врага си. "
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР