Журито от съдебни заседатели взе единодушно решение, че актрисата Амбър

...
Журито от съдебни заседатели взе единодушно решение, че актрисата Амбър
Коментари Харесай

Джони Деп спечели делото срещу Амбър Хърд, актрисата трябва да плати 15 милиона долара на бившия си

Журито от правосъдни заседатели взе единомислещо решение, че актрисата Амбър Хърд е нанесла вреди на световноизвестният Джони Деп с написването на материал за „ Вашингтон пост “ през 2018 година, където не загатва името на Деп, само че споделя, че е била жертва на домашно принуждение, оповестяват международните организации.

Актрисата би трябвало да заплати 15 милиона $ на Деп.

В същото време обаче журито е постигнало единодушие, че артистът също е нанесъл вреди на Амбър Хърд по време на самото дело. Хърд би трябвало да получи от Деп 2 милиона $.

Присъдата беше прочетена на глас.

Журито реши още, че Амбър Хърд е работила от „ същинска завист “, което значи, че те са уверени, че тя е излъгала в материала си за „ Вашингтон пост “.

Веднага след изчитането на присъдата се появиха и публични мнения от двете страни.

„ Още през цялото време задачата на това дело беше да покаже истината, без значение какъв ще бъде краят. Да кажа истината е нещо, което дължах на децата си и на тези, които ме подкрепяха. Сега съм спокоен, откакто най-сетне съумях да реализира това “, споделя Джони Деп.

„ Разочарованието, което чувствам през днешния ден не може да се опише с думи. Сърцето ми е разрушено, че даже планини от доказателства не бяха задоволителни да се промени непропорционалното систематизиране на силата и въздействието на някогашния ми брачен партньор “, споделя Амбър Хърд.

„ Тъжна съм, че изгубих това дело, само че съм още по-тъжна, че очевидно съм изгубила изконно право като американец – да приказвам свободно “, добавя още актрисата.
Източник: epicenter.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР