Жребият за предстоящия сезон в Серия А обещава яки битки

...
Жребият за предстоящия сезон в Серия А обещава яки битки
Коментари Харесай

Интригуващ старт на Серия А! Вижте програмата

Жребият за идния сезон в Серия " А " дава обещание яки борби още в първите седем кръга. До тогава са събрани най-големите дербита в италианския футбол.
Още във втория кръг първенецът Ювентус посреща сребърния медалист от предходната акция Наполи, а тогава е и първото римско дерби. В четвъртия е Дерби каузи Мадонина сред Милан и Интер, а в седмия - Дербито на Италия сред “нерадзурите ” и “бианконерите ”, като първото издание ще бъде на “Джузепе Меаца ”.

“Старата госпожа ” открива сезона с посещение на Парма, Интер е хазаин на новака Лече, Милан има аудиенция на Удинезе, Каляри на Кирил Десподов посреща различен дилетант - Бреша, а най-интересният мач от първия кръг е Фиорентина - Наполи. Единадесетият наподобява, че ще е кръгът с най-вече завладяващи срещи. Тогава Торино е хазаин на Ювентус в градското дерби, Наполи гостува на Рома, а Милан приема Лацио. Краят на сезона също ще е трогателен - в последния 38-и кръг са дуелите Ювентус - Рома и Наполи - Лацио.
Кампанията стартира на 24-и август и завършва на 24-и май 2020 година Ще има три междинни кръга - на 25-и септември, 30-и октомври и 22-и април. Паузите за националните тимове са четири - уикендите на 8-и септември, 13-и октомври, 17-и ноември и 29-и март. Зимната пауза ще е от 23-и декември 2019 година до 5-и януари 2020 година Вечерните мачове през този сезон ще стартират в 21:45 часа българско време.

Първи кръг:

Каляри - Бреша
Фиорентина - Наполи
Верона - Болоня
Интер - Лече
Парма - Ювентус
Рома - Дженоа
Сампдория - Лацио
СПАЛ - Аталанта
Торино - Сасуоло
Удинезе - Милан

Дербита:

Ювентус - Наполи (2-ри кръг)
Лацио - Рома (2-ри кръг)
Милан - Интер (4-и кръг)
Интер - Лацио (5-и кръг)
Интер - Ювентус (7-и кръг)
Рома - Милан (9-и кръг)
Торино - Ювентус (11-и кръг)
Рома - Наполи (11-и кръг)
Милан - Лацио (11-и кръг)
Ювентус - Милан (12-и кръг)
Милан - Наполи (13-и кръг)
Интер - Рома (15-и кръг)
Лацио - Ювентус (15-и кръг)
Дженоа - Сампдория (16-и кръг)
Наполи - Интер (18-и кръг)
Рома - Ювентус (19-и кръг)
Лацио - Наполи (19-кръг)
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР