Жребият за 39-о Европейското първенство по художествена гимнастика беше изтеглен

...
Жребият за 39-о Европейското първенство по художествена гимнастика беше изтеглен
Коментари Харесай

Християна Тодорова беше избрана за генерален секретар на ТК към Европейската гимнастика

Жребият за 39-о Европейското състезание по художествена гимнастика беше изтеглен през днешния ден в Баку. Надпреварата на Стария континент ще се организира в столицата на Азербайджан от 17 до 21 май.

По време на първата публична среща на новоизбрания Технически комитет към Европейската гимнастика бронзовата медалистка с ансамбъла от Олимпийските игри в Рио 2016 Християна Тодорова беше определена за общоприет секретар на Техническия комитет от президента на комитета Евангелия Трикомити. За вицепрезидент беше назначена Елена Алипранди.

По-рано през тази седмица се организира и изпит за повишение на съдийска категория, който Християна Тодорова съумя да вземе и към този момент е с второкласен арбитър в самостоятелната конкуренция. При ансамблите Тодорова също е второкласен.

Жребият отреди отбор девойки на България да играе в поток B, където ще забележим още тимовете на Словакия, Литва, Израел, Германия, Полша, Азербайджан, Украйна, Румъния, Италия и Словения.

38 страни ще вземат участие на Европейското състезание в Баку през май при дами самостоятелно. България е в поток А, дружно с Грузия, Люксембург, Словакия, Германия, Черна Гора, Латвия, Андора, Украйна и Швеция.

Също в поток А стартира и отбор дами с тимовете на Испания, Финландия, Германия, Румъния, Гърция, Чехия, Украйна, Англия и Азербайджан.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР