Жозе Моуриньо, Юрген Клоп, Карло Анчелоти и Рой Ходжсън са

...
Жозе Моуриньо, Юрген Клоп, Карло Анчелоти и Рой Ходжсън са
Коментари Харесай

Моуриньо и Клоп срещу Гуардиола и Лампард

Жозе Моуриньо, Юрген Клоп, Карло Анчелоти и Рой Ходжсън са измежду мениджърите, които най-силно поддържат концепцията за подновяването на сезона в Премиър лийг. Това е станало ясно след конферентния диалог, проведен през вчерашния ден от Асоциацията на мениджърите във Висшата лига, твърди " Мирър ". Специалния е бил най-категоричен и даже е декларирал следното на своите сътрудници: " Ако не желаете да играете, останете си у дома и гледайте Бундеслигата! ".

Според " Мирър " в другия лагер, в който са мениджърите, настояващи, че не би трябвало да се бърза с подновяването на мачовете, са Джосеп Гурадиола, Франк Лампард, Найджъл Пиърсън и Греъм Потър.

Днес управлението на Висшата лига има среща с членове на държавното управление, на което властта би трябвало да даде " зелена светлина " за подновяването на сезона. То би трябвало да стане факт на 12-и или 19-и юни. От лигата ще изискат позволение мачовете да се организират на клубните игрища на тимовете, тъй като такова е желанието на по-голямата част от тях. Предишното предложение бе да се играе на неутрални терени, само че то среща сериозна опозиция.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР