Жозе Моуриньо призна, че френската Лига 1 го привлича и

...
Жозе Моуриньо призна, че френската Лига 1 го привлича и
Коментари Харесай

Моуриньо: Лига 1 ме привлича, но още не е дошъл моментът да говоря с клубове

Жозе Моуриньо призна, че френската Лига 1 го притегля и за него би представлявало фантастична опция да стартира работа в пета друга страна. Португалецът, който бе уволнен от Манчестър Юнайтед през декември, бе поканен от спортния шеф на Лил Луис Кампос да следи онлайн вчерашния дуел сред " кучетата " и Монпелие, който приключи при резултат 0:0.

" Мога да си се показва в Лига 1. Аз съм човек, който е работил в четири разнообразни страни. Обичам да се срещам с разнообразни култури. Да работя в ново състезание ще бъде приказен опит. В момента съм спокоен, пробвам се да повеждам по-добър живот със фамилията и приятелите си. Работя умерено върху опцията да се върна във футбола. Мисля, че два-три месеца - януари, февруари и март, без работа е ОК, само че по-късно става мъчно. Надявам се, че ще имам опцията да се завърна по-силен. Имам собствен план - да се развъртвам, да ставам по-добър, да мисля всеки ден за специалността си, която е и моя пристрастеност. Сега не е време да приказвам с клубове ", показа Специалния.

Запитан дали е гледал мача сред някогашния му тим Манчестър Юнайтед и Пари Сен Жермен, в който неговия правоприемник Оле Гунар Солскяер позволи първа загуба като краткотраен ментор на " алените дяволи ", Моуриньо отговори: " Не, не съм гледал този мач. Предпочитам да следим други клубове и лиги. В Англия познавам всички играчи и клубове, наясно съм с футболната философия там. "
José Mourinho is present for this afternoon’s Ligue 1 match between Lille & Montpellier. (IF) pic.twitter.com/RBfP8Azxmc
— Get French Football News (@GFFN) February 17, 2019
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР