Жоао Кансело се присъедини към Байерн Мюнхен под наем през

...
Жоао Кансело се присъедини към Байерн Мюнхен под наем през
Коментари Харесай

Манчестър Сити набеляза играч на Челси

Жоао Кансело се причисли към Байерн Мюнхен чартърен през януари, като сделката има алтернатива за закупуване за 70 милиона евро, откакто се допуска, че се е скарал с Пеп Гуардиола. Въпреки че не е известно дали баварците ще се изръсят за играча, наподобява Манчестър Сити към този момент възнамерява да продължи без бранителя. Според The ​​Athletic има " сериозен интерес "  от жителите към британския национал Бен Чилуел и те ще отправят оферта през летния трансферен прозорец.

Гуардиола е дълготраен обожател на крайния бранител и имаше предпочитание да го притегли, преди той да се причисли към лондонския клуб за 50 милиона паунда през 2020 година След напускането на Кансело, Нейтън Аке беше ситуиран като ляв бек, където той се показа относително добре, само че това не е естествената му позиция и привличането на Чилуел ще се смята за надграждане.

Чилуел беше свръхестествен, откакто се завърна от травма и означи гол против някогашния си клуб Лестър през уикенда. Въпреки това, съгласно отчета, Челси към момента може да приеме продажба, в случай че Сити излезе с преференциална трансферна сума, като се има поради историята с травми на играча, които го лимитират до единствено 76 мача за три години. Освен това " сините " взеха Марк Кукурея като заместител и играча от академията Люис Хол като запаса, който към този момент има седем мача за първия тим.
Източник: gong.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР