Животите ни бяха събрани с една причина“, каза херцогът на

...
Животите ни бяха събрани с една причина“, каза херцогът на
Коментари Харесай

Меган Маркъл и принц Хари с наградa от Асоциацията на цветнокожите: „Чувстваме се много горди“

„ Животите ни бяха събрани с една причина “, сподели херцогът на Съсекс, когато двойката одобри президентската премия на премиите на Националната асоциация за подпомагане на напредъка на цветнокожите (NAACP) в събота, оповестява списание „ People ”

Херцогът и херцогинята на Съсекс се появиха на сцената на премиите на Асоциацията в събота, с цел да одобряват премията на президента в символ на самопризнание за специфични триумфи и отличена социална работа. Носители на премията през отминалите години са Мохамед Али, Джеси Джаксън, Колин Пауъл, Кондолиза Райс, Леброн Джеймс и Риана.

Чрез благотворителната фондация „ Арчиуел “ (Archewell) на двойката, която те стартираха през 2020 година, Хари и Меган поддържаха напъните за справяне с пандемията от ковид и концентрираха вниманието си върху придвижването „ Black Lives Matter “ и битката за расова правдивост.

Black Lives Matter е обществено придвижване, което се опълчва на расизма и насилието против чернокожите, изключително против полицейското принуждение.

По време на речта на двойката Хари благодари на общността на чернокожите за топлото посрещане, до момента в който Меган, която докара майка си Дория Рагланд на церемонията, показа, че се възприятие изключително горда от това.

„ Вдъхновяващо е да се мисли за наследството на премиите „ Image Awards ”, които започнаха малко след приемането на Закона за гражданските права от 1964 гoдина и Закона за правата на глас от 1965 година “, сподели Меган, откакто двойката излезе дружно на сцената. „ Днес можем да продължим това завещание, като възстановим федералната отбрана на гласуването в нашата страна и осъществим работим върху отстояването на гражданските права, като починалия Джон Луис. “, добави още тя.

„ Ние сме толкоз доста признателни, че сме тук, в тази акция, дружно с толкоз доста популярни носители на премията “, изрече своята признателност Меган.

Принц Хари добави: „ Преди да стартира, бихме желали да споменем народа на Украйна, който незабавно се нуждае от нашата непрекъсната поддръжка като световна общественост. Също по този начин изричам голямата си признателност за довечера, както и за тази премия, по този начин и за тази общественост, че ме посрещна толкоз топло.

Хари показа, че макар с неговата брачна половинка да произлизат от разнообразни общности, несправедливостта е тази, която ги сплотява и той не толерира нейното занемаряване.

А Меган му отговори: „ И аз не бих могла да бъда по-горда, че вършим тази работа дружно. Преместихме се в Калифорния, моят щат, малко преди убийството на Джордж Флойд. За Черната Америка тези девет минути и 29 секунди надминаха времето, призовавайки епохи от незаздравените ни рани. През идващите месеци, до момента в който брачният партньор ми и аз разговаряхме с общността за цивилен права, ние се ангажирахме с нашата организация, „ Арчиуел “, да осветлим тези, които предизвикват расовата правдивост и прогрес. “

Появата на премиите бележи първия огромен холивудски миг на Меган и Хари, откогато се реалокираха в Калифорния през 2020 година. Други присъстващи на премиите бяха Зендея, Мери Джей Блайдж, Майкъл Страхан, Тифани Хадиш, Куестлав, Морган Фрийман, Кери Вашингтон и други

По-рано този месец Хари се появи изненадващо на „ Super Bowl “ дружно с братовчедка си, принцеса Юджини, която беше на посетители на двойката със брачна половинка си Джак Бруксбанк и техния наследник, който е на една годинка.

Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР