Животът в имението на Playboy е бил доста по-различен преди

...
Животът в имението на Playboy е бил доста по-различен преди
Коментари Харесай

Модел разказва: Какво е да живееш в имението на Playboy и какво се случва на "онези" партита?

Животът в имението на Playboy е бил много по-различен преди гибелта на създателя на империята, Хю Хефнър. Пъстри празненства по нищожно долни дрехи, доста разкош и незабравими мемоари - по този начин разказва живота си там един от най-известните азиатски модели, театралничили за изданието, Съншайн Шен. 

Въпреки фотосите, които доста от нас са виждали - с разголени модели и доста алкохол, животът си в имението Съншнайн разказва като едно прелестно преживяване - с доста другари, само че и доста дисциплинираност. Твърди се, че точно Съншайн е трансформирала мнението на Хю Хефнър за азиатските модели.

Виж още: Златото на баща: Venci Venc' с покъртителен пост, хиляди го харесаха

" Започнах като просто едно от многото девойки, само че с течение на времето построих мощни връзки и станах част от най-близките на Хю ", споделя тя в изявление за Daily Star. Да живееш в прословутото имение пък, било по-скоро като да си в фамилен дом. " Очаквах да е цялостно с голи дами и непрекъснато да има диви празненства, само че изключително в последните години на Хю и след последния му брак, нещата доста се успокоиха. Уикендите най-вече гледахме филми ", споделя тя.

Виж още: Карантина, ден: Пореден - Певецът Константин асфалтира улици, съседи му викат полиция

В прословутото имение са гостували и международни звезди от ранга на Джъстин Бийбър, Леонадрдо ди Каприо и Ъшър. Всичко обаче свършва на 27 септември 2017 година, когато издъхва Хефнър. " Той беше доста образован и забавен човек. Имаше ужасно възприятие за комизъм ", споделя Съншайн, само че признава, че не поддържа връзка с никого от имението към този момент.

Виж още: Глътка въздух за Берен Саат - актрисата се събра с мъжа си, посвети му благи думи за ЧРД

В последните години Съншайн работи по планове в целия свят. На корица на локалния Playboy са я виждали в Словакия, Чехия, Румъния, Австралия и Южна Африка. За своя основна цел в живота дефинира фантазията да въодушевява другите да се развиват и учат непрекъснато.

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР