Животът се състои от реалности, не от пожелания. Всеки човек

...
Животът се състои от реалности, не от пожелания. Всеки човек
Коментари Харесай

Адвокат Марковски обясни дали брутални изнасилвачи и убийци като Северин ще бъдат кастрирани и какво ги свързва с вампирите

Животът се състои от действителности, не от пожелания. Всеки човек би трябвало да се съобрази с това какви са действителните неща. Всички хрумвания и пожелания за химическа кастрация не могат да се случат. Ние сме цивилизована страна и никой не може да бъде скопен. А едно от изискванията за влизане в Европейски Съюз е да няма смъртни присъди. С тези думи юрист Марин Марковски коментира появилите се оферти за връщане на смъртното наказване и въвеждане на химическата кастрация на изнасилвачи след жестокото ликвидиране на журналистката Виктория Маринова, за което бе заловен 21-годишният Северин Красимиров, който в сряда рябва да бъде върнат от Германия в България. 
``
реклама

" Доживотната присъда без подмяна е изключително непосилен метод за отнемане. Самопризнанията задължават съдията да промени доживотната присъда. В очите на съдиите съм виждал доста болежка, когато юристът каже, че ще признаят обстоятелствата. Виждал съм терзанията на съдиите, когато ползват закона, само че законът би трябвало да се приложи. При извънредно тежки закононарушения, даже при признание на обстоятелствата, доживотната присъда да остане. Категорично е допустимо Наказателният кодекс да бъде изменен ", безапелационен бе Марковски пред bTV.

" При хората с доживотни присъди настава разпад на личността. Съзнанието, че в никакъв случай няма да излезеш на открито, те кара повече да не се чувстваш човек ", сподели още той, написа Блиц.
 
" Тези, които желаят да видят мъченията на един върколак, протегнал ръка на човешки живот, могат да бъдат задоволени с една доживотна присъда без право на подмяна ", уточни Марковски. 

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР