„Животът поднася различни изненади“, това отговори депутатът от ГЕРБ Димитър

...
„Животът поднася различни изненади“, това отговори депутатът от ГЕРБ Димитър
Коментари Харесай

Главчев отвърна на удара: Цветанов, как не ви е срам, колега? Омерзен съм!

„ Животът сервира разнообразни изненади “, това отговори депутатът от ГЕРБ Димитър Главчев на въпрос на водещия от Българска национална телевизия по какъв начин ще разяснява това, че в този момент в същото студио ще приказва като.

„ Казах му „ Как не ви е позор сътрудник? “, тъй като нали той го обичаше този израз. Попитах го това като сътрудник, с който 15 години работехме добре.

Омерзен съм от това, което сподели. Не би трябвало по този начин гневно да приказва против членове на ГЕРБ, а дано си спомним по какъв метод напусна ГЕРБ “, съобщи Главчев в допълнение на думите на Цветанов.


Депутатът от ГЕРБ разобличи отцепника от партията със следните думи: „ Той сподели, че го е направил непринудено, само че кое отключи неговото овакантяване? Апартаментгейт! Заради това го приканвам да бъде малко по-смирен “.

„ Абсурдно е да се твърди, че Борисов разделя нацията. Това го прави президентът Румен Радев “, добави депутатът от ГЕРБ.

„ От къде потеглиха митингите? Спомнете си! От това, че прокуратурата влезе в Президентството. Казват „ навлизане “, само че в случай че имаше такова то гардовете на НСО, които пазят постройката, щяха да го предотвратят.

Но за какво хората не реагираха по този начин когато Прокуратурата влезе в някое от министерствата. Мина ли всички желаят политици в пандиза?

Другата причина за началото на митинга са акцията в Росенец, където гардовете на НСО се страна безобразно.

Кое е общото в двата случая – НСО, а кой управлява структурата – президентът Румен Радев “, отсече Главчев.

„ Отговорност е да изкараме мандата, който ни е гласуван от народа. Ще спазим Конституцията и няма да подадем оставка. Оставката е персонален акт. Специално Борисов два пъти я е подавал.

Сега нещата са разнообразни. Най-малкото, че когато всички в света се чудеха какво да вършат с пандемията от ковид ние реагирахме доста съответно и с помощта на българското държавно управление, лекари и служители на реда избегнахме първата вълна на COVID-19.

Да, в този момент отново имаме нарастване на случите, само че здравната система се оправя и това е доказателство, че държавното управление се е справило доста добре “, безапелационен бе Главчев.

„ Лично не я разбирам тази логичност. Не бих я осъдил за това, което сподели, само че персонално аз не бих постъпил по този начин “, съобщи Главчев в отбрана на шефката на Народното събрание Цвета Караянчева за думите й „ върви пеш “.

На въпрос дали на петото Велико национално въстание ще падне държавното управление, Главчев отговори: „ Естествено, че не. И на ентото няма да падне. Но е безусловно неприемливо протестиращите да замерят с яйца хора, които показват друго от тяхното мнение “.

ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР