Животът няколко десетилетия назад е бил доста по-различен и по-възрастните

...
Животът няколко десетилетия назад е бил доста по-различен и по-възрастните
Коментари Харесай

4 зодии, които биха искали да живеят в миналите по-прости времена

Животът няколко десетилетия обратно е бил много по-различен и по-възрастните хора постоянно се връщат в предишните времена, които са останали в съзнанието им. Някои си спомнят за тези интервали с носталгия, други пък регистрират, че в този момент всеки един човек има доста повече благоприятни условия в живота си.

Бързината в кариерата и обърканият персонален живот, които някои звездни знаци водят, са склонни да им се отразяват зле. Докато са погълнати от натоварените си графици, те мечтаят да съществуват в по-прости времена, когато биха се събуждали без дълъг лист със задания в главата си. Иска им се служебната им пощенска кутия да не е претъпкана, а да могат да не помнят паниките си и да излязат на открито при овощна градина с узрели плодове или градина със зеленчуци.

Макар че подобен живот може да се хареса на доста хора, някои звездни знаци постоянно намират разтуха в това да ценят дребните неща и да се вглеждат в предишните от дълго време години, когато нещата са се случвали по различен метод. Всъщност те постоянно копнеят да се върнат десетилетия обратно, когато земята е била по-зелена и чиста, с цел да могат да живеят в по-лесни времена.

 infomax-logo-50-15-HW

 infomax-logo-50-15-HW

Вижте кои са тези хора, които желаят да живеят в предишните времена, тъй като те желаят нещата да се случват малко по-просто.

Овен

 овен - в предишните

Овенът има вяра във философията „ работи настойчиво и се забавлявай “. Тези хора са склонни бързо да усъвършенстват метода си на живот, когато напредват в кариерата си. Въпреки това те постоянно се надяват да се усещат крепко стъпили на земята и ценят дребните неща в живота. Те са влюбени в предишните времена, когато преди десетилетия климатичните промени не са били опасност, а плажовете са били по-чисти.

Овните си показват по какъв начин седят край езеро и се любуват на пейзажа. Те се грижат нищо да не прекъсва тази тяхна фантазия за дълго. И в последна сметка при пенсионирането си се реалокират в провинцията, с цел да стартират да построяват по-прост живот за себе си, както са го правили предците в предишните от дълго време времена.

Везни

 в предишните

Когато Везните си показват по-прости времена, те мислят за пренасяне в къща в гората и за живот на село. Това обаче не всеки път е допустимо, като се има поради фамилията им, както и кариерата им. Затова обичат да мечтаят да живеят в предишните столетия, в които може да са израснали в имение в провинцията, единствено и единствено да имат овощна градина у дома.

Брането на пресни плодове, развъждането на билкова градина и препитанието със земеделие са извънредно привлекателни за тях и нещо обичайно за хората в предишните преди много време генерации.

Лъв

 лъв - в предишните

Лъвовете се любуват на динамичен метод на живот, а уменията им в работата подсигуряват, че скоро ще имат високоплатена работа, която ще им донесе триумф. Тези огнени знаци се изкушават да пазарят и прекомерно постоянно се отдават на терапия на дребно. Това е и моментът, в който им се желае да се родят преди епохи, в предишните времена, когато хората не са били въвлечени в конкуренцията за триумф и стоките не са били толкоз скъпи от самото начало.

Понякога се усещат отблъснати от всички първокласни чанти и аксесоари, защото копнеят за един по-прост живот, в който не са имали потребност от всички улеснения. Въпреки че Лъвовете не могат да трансформират десетилетието, в което съществуват, единственото нещо, което хората от зодия Лъв избират да вършат, е да наблюдават разноските си и да не се вглеждат в предишните си финансови вложения.

Рак

 в предишните

Раците твърдо имат вяра, че доста значими запаси в живота на хората са тяхното време и пари. Затова в техните показа животът става по-лесен, в случай че тези два детайла са им в обилие. Въпреки че имат податливост да реализират високи цели в кариерата и безпроблемно да се оправят със напрежението на работното място, те биха желали да не им се постанова.

Смятат, че изборът на обикновен метод на живот е все по-модерен и че изобилието от свободно време е едно от преимуществата на по-простия метод на живот, който са имали в предишните години техните предшественици.

Оценете тази статия
Източник: happywoman.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР