Животът на усмихнатата пред телевизионните камери Радост Драганова е вгорчен

...
Животът на усмихнатата пред телевизионните камери Радост Драганова е вгорчен
Коментари Харесай

Радост Драганова напълня


Животът на усмихнатата пред телевизионните камери Радост Драганова е вгорчен от тежка персонална драма – в последно време е почнала да пълнее стремително.

 

С качването на килограми наподобява неестествено напомпана – бицепсите й са станали съвсем двойни. Макар по тях да има следи от спортните занимания, с които тв водещата е известна, ръцете й са почнали да увисват и да се люлеят крепко, когато ги размахва.

 



Това надалеч не е единственият минус, който стартира да проличава във фигурата на брюнетката. Коремът и паласките, които е отпуснала крепко, са надалеч по-притеснителни. Така и не излиза наяве обаче за какво продължава да залага на тесни минироклички, които подчертават върху проблемите й с фигурата.

 

Благодарение на облеклото й феновете напълно умерено могат да видят по какъв начин към талията й се образуват гънки, всякога когато е седнала или си разреши да се наведе. Истината е, че и когато е изправена, минусите й не стават по-незабележими. Единствената част от тялото, която Радост Драганова към момента може да демонстрира без терзания, са краката й.

 

Очевидно е, че въпреки големите й старания да остане вечно млада, критическата към този момент крепко чука на вратата й и това непроменяемо се отразява и на тежестта й.

Въпреки това тя усърдно продължава да крие рождената си дата, поради което никой от необятната общност не е наясно на какъв брой тъкмо години е тя.

 

Знае се обаче, че към този момент наближава 50-те, което значи, че е попаднала в плен на някои хормонални разстройства и няма по какъв начин това да не се отрази върху тежестта й. Изглежда обаче тя не желае да одобри, че не е на 20 години и по тази причина избира да се облича като преди, вместо да се съобрази с действителността.

Източник: Уикенд
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР