Животът на шармантната кулинарка Веси Цурбюрг в предаването Преди обед“

...
Животът на шармантната кулинарка Веси Цурбюрг в предаването Преди обед“
Коментари Харесай

Шеф Веси от „Преди обед“ не е професионална готвачка

Животът на шармантната кулинарка Веси Цурбюрг в предаването „ Преди обед “ по bTV е тъкмо толкова пъстър, колкото е и нейната визия. В началото на 90-те години постоянно усмихнатата русокоска работила като фейс надзор в столичните заведения, след което отворила първия вино бар у нас, което значи, че с изключение на към храната, тя има отношение и към напитката на боговете.

 

Веси има увлечение към музиката освен поради дейния си клубен живот, а и поради призванието на сина й Роберт, който е плод на любовта й с швейцареца Зигфрид Цурбюрг, с който са семейство към този момент повече от две десетилетия. Съпругът й има две деца от предходния си брак, а от тях – четирима внуци, което значи, че кулинарката към този момент е баба.

 

Макар Веси да е част от екипа на Преди обед от самия му старт, тя постоянно е работила зад камерите. Остава въодушевена от опцията да води кулинарна графа в предаването, само че е и леко разколебана дали да одобри предизвикването, защото въпреки всичко не е професионален кулинар.

Заслуга да се впусне Веси в приключението има брачният партньор й, за който последно се знаеше, че е швейцарски посланик. И той е много надарен кулинар и съумява да окуражи жена си да приема, тъй че тя се съгласява. Настройва се за новото си занятие през лятото на 2021 година във вилата й в с. Дълбоки дол, Троянско.

 

С наближаването на първия ефир, се подлага и на разкрасителни процедури. Не е професионална готвачка, само че пък сякаш и рубриката й „ Да, началник “ не го изисква. Задачата й е да показва изявени готвачи, с които да подготвя вкусни и потребни гозби, както лесни, по този начин и по-сложни ястия от интернационалната и българската кухня.

 

Преди всяко готвене, Веси получава рецептата от госта си и се заема да разучи всичко за нея. Старанието й се прави оценка от феновете, само че несъмнено не липсват и рецензии по неин адрес. Най-често я подлагат на критика за използването на чуждици.

Веси сама избира облеклата си за ефир, както и впечатляващите бижута, които са неизменима част от стила й.

 

Спокойно би могла да обогати рубриката си, добавяйки избор на вино към всяко ядене, което подготвя в ефира на предаването.

 

Веси се срещнала със брачна половинка си Зигфрид през 1999 година в централен столичен ресторант. Още щом я опознал, Зигфрид си дал сметка, че тя няма да е щастлива надалеч от фамилията и приятелите си, по тази причина останали да живеят в България, само че постоянно пътуват до Цюрих, Швейцария.

Инфо: Уикенд

Тагове: Веси Цурбюрг „ Преди обед “ btv Зигфрид Цурбюрг „ Да шеф “
Източник: kliuki.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР