Животът на принц Уилям и Кейт Мидълтън ни изглежда като

...
Животът на принц Уилям и Кейт Мидълтън ни изглежда като
Коментари Харесай

Когато Уилям и Кейт се сблъскат с реалността

Животът на принц Уилям и Кейт Мидълтън ни наподобява като съвременна приказка. Все отново, те са кралски особи и всекидневието им е много по-различно от това на елементарните хора.

В уговорките на херцога и херцогинята на Съсекс преди всичко са срещите с жители на разнообразни обитаеми места във Англия.

Последно двамата посетиха Блекпул, Северозападна Англия. В града те имаха няколко срещи с представители на локални организации, свързани с планове за развиването за обитаемото място.
 Снимка 410837

Уилям и Кейт имаха опцията да видят и другата, грозната страна на Блекпул. Двамата посетиха жилища в окаяно положение на една от най-бедните улици в града и останаха неприятно сюрпризирани и афектирани от видяното.

Според принца, тези места, които и на пръв взор са негодни за обитаване, унищожават имиджа на крайбрежния град като един от най-харесваните британски курорти. Мидълтън пък остана най-разочарована от обстоятелството, че доста деца живеят в тези мизерни условия, оставени без конкуренция.
 Снимка 410836

Възмутените изражения на Уилям и Кейт не са изненадващи, само че сходен вид визити са по-скоро необичайност за кралските особи, които избират блестящите зали и приеми и се съгласяват от време на време да посетят някои дом за деца или възрастни, написа Daily Mail.

Вероятно в бъдеще конфликтът на кралските особи с неприятната реалност ще е все по-чест, като част от смяната на монархията. Със сигурност не за финален път ще забележим Уилям и Кейт с тяхното облекло и обувки за хиляди долари да вървят по изгнили дъски и измежду боклуци в свърталища на наркомани.
 Кейт Мидълтън, принц Уилям и какъв брой са щастливи дружно
Колко са щастливи Уилям и Кейт

Отдалече им проличава

Кралица Елизабет Втора, а дружно с нея и закостенелите правила, отстъпват мястото си пред новото потомство принцове и херцогини, които още веднъж поемат курса " все по-близо до народа ".
Източник: lifestyle.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР