Животът на Мелания Тръмп не е точно приказка, откакто през

...
Животът на Мелания Тръмп не е точно приказка, откакто през
Коментари Харесай

Как ще се промени животът на Мелания Тръмп след Белия дом

Животът на Мелания Тръмп не е тъкмо приказка, откогато през 2017 година влезе в Белия дом като първа дама. Тя " възпламени огън " още с появяването си – и поради начина си на живот, и поради обстоятелството чия брачна половинка е. През първите три месеца от президентството на Тръмп Мелания е подхванала 21 полета сред Ню Йорк, Флорида и Вашингтон, на цена от 675 000 $ за сметка американските данъкоплатци, с цел да може да се грижи за сина им Барън. Данните са на PolitiFact.

Тайните служби са поискали допълнителни 60 милиона $, с цел да ги защитят, а полицейското ръководство в Ню Йорк се нуждаело от 127 000 или 146 000 $ дневно, с цел да обезпечи сигурността им.

Критиците не харесаха решенията й по декорацията на Белия дом. Имаше и клюки за здравословни проблеми, заради които Мелания се е отдръпнала от обществения фокус. Въпреки това тя беше и към момента е мотив за хиляди изявления в медиите. Всеки неин жест и всяко модно решение са следени от близко и обсъждани развълнувано. Излязоха няколко биографии или книги за живота й, само че самата тя не е работила с никой от създателите, макар че единият твърди, че са били другари.

За страдание, до момента в който Мелания може би чака с нетърпение живота след Белия дом, то тя скоро ще открие, че нещата в действителност в никакъв случай не се връщат към предходните си рамки, даже откакто брачният партньор ти към този момент не е президент на Съединени американски щати.

Къде ще живее?

Плановете на Доналд Тръмп за бъдещето са плаващи. Вероятно той ще се реалокира във Флорида. Имението " Мар-а-Лаго " е мястото, където президентът и първата дама прекарват поне месец-два всяка година, най-вече през зимата. Затова и той нееднократно го е определял като " Зимния Бял дом ".

" Мар-а-Лаго " може да има внушителни размери (седем хектара земя на брега на океана), само че интериорът му е далеч по-скромен от този на жилището на фамилията в Ню Йорк. Именно в Ню Йорк, в Trump Tower, избира да живее Мелания. За нея Вашингтон е компромис и обвързване, а откогато е там животът й е " комплициран на пауза ", отбелязва OK Magazine.

Ще бъде ли анонимна?

Не. Това е най-очевидният отговор. Независимо къде ще живее, Мелания Тръмп може да бъде сигурна, че животът в никакъв случай повече няма да се приближи до това, което е бил преди тя да стане първа дама на Щатите. Както съобщи Мишел Обама, откакто някогашният президент Барак Обама се отдръпна:  " Ние нямаме тази анонимност, която разрешава на вас да живеете в света на нормалността. Ходя по заведения за хранене, към момента упражнявам и пътувам, само че не мога да седна в кафене на някой тротоар и просто да следя други хора, без това да се превърне в сцена. "

Дали ще кара?

Напускането на Белия дом не значи, че Мелания ще остави живота като " първа дама ". Както се изрази Мишел Обама пред People, няма момент от бъдещето й, в който да се качи сама на автомобил. " Няма шофиране за мен. Все още живеем в балон. Ако някъде имахме плантация, може би бих могла да я обикалям. " Друга някогашна първа дама, Хилари Клинтън, съобщи през 2014 година, че не е карала кола от две десетилетия. Клинтън означи пред Националната асоциация на автомобилните дилъри, че последният път, когато е карала, е бил през 1996 година Това е едно от нещата, за които същински съжалява, че е изгубила заради обществения си живот и естеството на тази необикновена купа " някогашна първа дама ".

Ще се разхожда ли сама, без защита?

Не. Мелания не просто няма как да се наслаждения на спокойна разходка сама с мислите си, само че и съвсем няма активност, която да може да извършва без наличието на защита. Когато семейство Тръмп празнуваше Деня на благодарността през 2016 година, малко откакто Доналд Тръмп бе избран за президент, към тях кръжаха 150 служители на Secret Service. 

В разгара на мандата към Доналд и Мелания Тръмп се причислиха към 920 сътрудници на тайните служби и въпреки че този брой ще намалее след 20 януари 2021 година, той в никакъв случай няма да намалее до брой, при който Доналд и Мелания да имат опция още веднъж да останат сами.

Както някогашният сътрудник на Secret Service Джонатан Уакроу споделя: " Представете си, че сте в дома си вечерта и внезапно идват четирима непознати, които просто влизат при вас в кухнята и си стоят там. Защитата на тайните служби е най-натрапчивото нещо, което някой би могъл в миналото да изпита. Ние сме там и в тези персонални времена, когато нещата не са положителни – фамилни разногласия, загуба в семейството. Персоналът си отива и военните си отиват. Единствените останали са сътрудниците на тайните служби. Ние сме там 24 часа в денонощието, 365 дни в годината ". 

 
Джил Байдън – първата работеща " първа дама "

 
Източник: momichetata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР