Животът на легендарната Грейс Кели прилича на приказка – тя

...
Животът на легендарната Грейс Кели прилича на приказка – тя
Коментари Харесай

41 г. след смъртта на Грейс Кели: какво се случва с децата на принцесата на Монако

Животът на именитата Грейс Кели наподобява на приказка – тя е холивудска звезда и носителка на Оскар, а когато принц открадва сърцето ѝ, става същинска принцеса.

След като се омъжва за принца на Монако Рение III през 1956 година, Кели напуща Холивуд и става принцеса Грейс, отдавайки се на кралския живот и развъждането на своите три деца: принцеса Каролин, която се ражда през 1957 година, принц Алберт, роден през 1958 година и принцеса Стефани, която се ражда през 1965 година

За страдание животът на Грейс завършва трагично и прекомерно рано – през 1982 година принцесата на Монако е убита автомобилна акцидент, до момента в който се връща от ваканционната къща на фамилията.
                             

По време на злополуката нейното минимум дете – 17-годишната Стефани, също е в колата и получава съществени пострадвания.

В изявление за PEOPLE от 2014 година единственият наследник на Грейс Кели Албърт споделя, че макар блестящия живот на фамилията в Монако, Кели е била дейна и отдадена майка. „ Родителите ни се погрижиха да се усещаме като в естествен дом. Не като в замък “, спомня си той.
                             

През септември 2022 година Алберт, който има свои деца, приказва с PEOPLE за неналичието на майка си. „ Ако можех да поговоря с нея, бих ѝ споделил, че ми се желае да е тук, с цел да види внуците си и какъв брой страхотни са те “, прям е той в изявлението.

Ето всичко, което би трябвало да знаете за живота на  трите деца на Грейс Кели - принцеса Каролайн, принц Алберт и принцеса Стефани.
 Kакво се случва с децата на Грейс Кели през днешния ден  Kакво се случва с децата на Грейс Кели през днешния ден  Kакво се случва с децата на Грейс Кели през днешния ден  Kакво се случва с децата на Грейс Кели през днешния ден

 
Източник: edna.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР