Животът на бездомник се промени изцяло, след като непознат минувач

...
Животът на бездомник се промени изцяло, след като непознат минувач
Коментари Харесай

Просяк получи вместо пари стар мобилен телефон, седем дни по-късно животът му се променил изцяло

Животът на скитник се промени напълно, откакто чужд минувач му подарил остарелия си мобилен телефон. Осем дни по-късно към този момент живеел по-добре.

Чарли Хенеси прекарвал времето си из улиците на Лондон и живеел ден за ден. Това било по този начин, до момента в който не получил съдбовния подарък.

Чарли съумял да се свърже с безвъзмезден wifi. Направил си профил в Туитър и написал почтен и трогателен статус: " Аз съм безприютен, само че се пробвам да се трансформира. Търся работа. Не съм малоумен, не взимам опиати, не съм алкохолик или принудител и не желая да ви убия. Просто нямам дом ", написал той.

За минути под статуса почнали да се появяват всевъзможни мнения. Хората предложили помощ, пари, облекла и храна.
Постепенно Чарли се сдобил и с почитатели. Осем дни след първия статус те могли да прочетат радостната вест: " Утре ходя на интерю за работа и всичко това с помощта на поддръжката ви! "

След известно време се появила и друга радостна вест: " Имам работа, имам храна, обич, поддръжка и пари. Не чаках това! Ако имате остарял телефон, пробвайте да го подарите. Може и вие да измененията живота на някого! "

Превод БЛИЦ
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР