Животът на 18-годишния Алекс Ангелов, който беше пребит пред дискотека

...
Животът на 18-годишния Алекс Ангелов, който беше пребит пред дискотека
Коментари Харесай

Близките на зверски пребития от роми младеж в Бяла получиха най-хубавата новина

Животът на 18-годишния Алекс Ангелов, който беше пребит пред дискотека в Бяла след сдърпване за цигара, е вън от заплаха, съобщи началникът на неврохирургията в русенската болница Иван Игнатов, представен от bTV.

„ Сега се борим с ранните затруднения, само че въпросът е при по-късните, които ще стартират след седмица… Никой не може да дефинира при черепно-мозъчна контузия по какъв начин ще се възвърне човек”, добави той.

В момента Алекс е в нормализирано положение, само че при постъпването си е бил в кома, настанен е реанимация.

Сега потърпевшият юноша не е схващане, не е насочен за време и място. Има данни за травми на мозъка в лявото полукълбо и строшаване в главната на черепа, само че с помощта на положителната реанимация се чака постепенно да се усъвършенства.

Снощи близки и познати на Алекс излязоха на следващ митинг, само че от през днешния ден митингите стопират, защото те са удовлетворени от решението на съдът в Бяла остави да за непрекъснато в ареста 32-годишния Валентин Маринов, упрекнат за нападението.

Той е измамен под отговорност за тежко съзнателно действие, за което законът планува 6 години затвор.

Според обвиняването Валентин не е оказал първа помощ на Алекс и не е разрешил на очевидците на нападението да го създадат, застрашавайки живота му.
ОЧАКВАЙТЕ ПОДРОБНОСТИ В БЛИЦ!
Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР