Живите легенди на снукъра Марк Уилямс и Рони О`Съливан ще

...
Живите легенди на снукъра Марк Уилямс и Рони О`Съливан ще
Коментари Харесай

Снукър класика: Уилямс срещу О`Съливан на 1/4-финал

Живите митове на снукъра Марк Уилямс и Рони О`Съливан ще се изправят за юбилеен 50-и път един против различен в професионалния тур. Двамата представители на емблематичния " Випуск `92 " ще се срещнат на 1/4-финалите от " Мастърс " в Лондон, откакто късно нощес 47-годишният уелсец се причисли към британския си връстник във II кръг на най-престижния шампионат отвън ранкинг системата.

На старта в зала " Александра Палас " Машината за вкарване от Уелс съкруши Дейвид Гилбърт с 6:2 фрейма. Марк Джей зададе посоката още в първите три партии, в които се размина на косъм от това да се трансформира в първия състезател в историята на конкуренцията с три следващи сенчъри брейка - 126, 127 и 95 точки за 3:0 след по-малко от 40 минути игра.

До края на мача най-драматичният миг беше нахлуването в залата на досадна оса, която прекъсна мача за минута и половина в оказалия се финален осми фрейм. Уилямс се избави от ужилване с майсторски придвижвания с ръце, крайници и забрадка, след което довърши противника си с поврат в резултата, сбъднат по цветните топки.
Източник: segabg.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР