Живееш, градиш планове за бъдещето, правиш предложение за брак на

...
Живееш, градиш планове за бъдещето, правиш предложение за брак на
Коментари Харесай

Деби вдигна сватба с призрак и разплака цяла Америка

Живееш, градиш проекти за бъдещето, правиш предложение за брак на обичаното момиче и получаваш заветното " да ". Започваш да планираш сватбата и към този момент си на ръба да вкусиш щастливия фамилен живот. Изглежда, че нищо не може да ти попречи на безоблачния живот?

Но внезапно разсеян водач те блъска и поставя завършек на живота ти.



Деби Геркал от град Тусон в щата Аризона през юни 2017 година получава предложение за брак и сърцето на най-хубавия си другар Ранди Цимерман. Тя приема с наслада. Сватбата е трябвало да бъде по-късно повече от година, през ноември 2018-а. За страдание тя по този начин и не се случва.



През февруари 2018 година Ранди е карал своя мотор и е бил блъснат от самоуверен водач. Момчето получава съществени контузии и умира на място.



Деби претърпява тежко загубата на най-скъпия си човек. Да стане жена на Ранди е била нейна фантазия, която в този момент в никакъв случай няма да се сбъдне.



В деня, когато е трябвало да се състои сватбата, момичето разгласило в профила си във Facebook изпълнен с доста горест пост, в който се обърнала към всички хора, и в частност към водачите, и качила неповторими фотоси от най-тъжната сватбена фотосесия в света.



" 11 ноември 2018 година. Днес трябваше да е денят, за който си бленувам от детство. Днес трябваше да се омъжа. Днес трябваше да стана госпожа Цимерман. Но през днешния ден, както нормално, аз се разсъниха сама и с разрушено сърце ", написа Деби.



" Днес няма да се омъжа за любовта на моя живот. Днес няма да имам мъж, а това е по този начин, тъй като човек е направил избор, който промени вечно моя живот. Изборът е да не спре на знак " Стоп ". Да не спре, когато е видял, че моят младоженец се доближава към него с мотор, а вместо това е решил да се опита да го изпревари ", написа още тя.



" Моля ви, апелирам всеки от вас, който чете този пост, да обръща внимание на моторите, да стопира на знак " Стоп ", да кара деликатно, тъй като седящият на мотоциклета за някой различен може да съставлява целия свят. Ако оня човек бе спрял, евентуално, през днешния ден аз бих се омъжила за моя Ранди, за моя най-хубав другар и за любовта на моя живот ", споделя с горест момичето.



На фотосите Деби е в сватбената си рокля, която е трябвало да носи в най-важния ден от живота си. На някои от фотосите е инсталиран и Ранди, който би могъл да участва на фотосесията персонално, в случай че не беше се случила нещастието.



Изображенията на младежа са направени полупрозрачни и се основава усещане като че ли той е фантом, който постоянно ще върви един до друг със своята възлюблена. Потребители във Facebook показаха, е той даже наподобява на ангел пазител.



Най-много обаче поразяват фотосите, на които Деби целува и прегръща урната с праха на своя несъстоял се брачен партньор.



Ранди към този момент го няма над година, само че неговата булка продължава да си спомня за него, написа Блиц.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР