Живеем в смутни времена, в които мащабите на битовата престъпност

...
Живеем в смутни времена, в които мащабите на битовата престъпност
Коментари Харесай

И известните също плачат: Популярните българи, ставали жертва на вандализъм и престъпления

Живеем в смутни времена, в които мащабите на битовата престъпност и вандализмът нерядко ни изненадват. Дали ще са буркани от мазето на съседа, дали ще е типичен грабеж на апартамент или пък нещо по-модерно вид изнудване, създателите не се свенят пред нищо и стават все по-изобретателни. 

Но вандалите и нарушители напоследък не се тормозят и протягат ръка върху собствеността на известните българи. И през днешния ден ще ви разкажем точно такива истории. 

Виж още: Андреа и Кубрат се събраха? Певицата шашна всички ни с нови и настоящи фотоси!

Антония Петрова

Започваме с известната миска, тъй като точно тя беше последната известна българка, която се оплака от " посягане над персоналното имущество ". В профила си в Instagram тя разгласява фотоси и видеа от охранителна камера, с които демонстрира по какъв начин техен комшия поврежда покритието на един от колите им, надирайки странично колата. Това надалеч не е първият случай, в който въпросният човек, по думите на миската, прави това. Петрова-Батинкова твърди, че е алармирала и органите на реда, и застрахователите и просто чакат те да си свършат работата. 

Нешка Робева

В края на месец октомври излиза наяве, че легендата ни в художествената гимнастика е станала жертва на имотна машинация. Става въпрос за къща в Мездра, където тя влага всичките си пари. Един ден неин прочут минава около къщата и открива, че някой живее в нея. Оказва се, че през годините къщата и парцелът с нея сменя неведнъж притежателите си. Робева не схваща за това, освен това - през всичките тези години тя заплаща налози за къща, която към този момент не нейна. Историята има благополучен край - след 3 години по съдилища, Темида отсъжда - къщата е на Нешка Робева.

Виж още: Галена стана просто... Галя, а Мегз е секси кукла. Ето по какъв начин българските звезди означиха Хелоуин

Тото

Тук става въпрос за различен вид закононарушения - кибер закононарушения. Наскоро рапърът се оплака, че Instagram профилът му е бил обект на хакерска офанзива - някой се е опитвал да влезе в него. В обществената мрежа той разгласи, че и да му " вземат " профила, той няма да заплати откуп, а ще си направи нов. И заплаши - има IP адресите на хакерите и знае къде живеят.

Виж още: Плеймейтка с апел: Да затворим всичко! Моника Валериева с тежък роман за Коронавирус действителността

Емануела

Това е история на най-малко 4 години. Става въпрос за почитател на певицата, който я преследва - освен по участия, само че и отвън работата ѝ. Певицата подаде тъжба в полицията против натрапника. Въпросният почитател на Емануела даже се жалвал от приятеля на певицата по това време, Мартин, като подавал тъжби против него, потвърждавайки, че е нападан. По думите на Емануела това го е правил единствено поради ревнивост.

Моника Валериева

Плеймейтката беше обрана през лятото на 2019 година Тогава тя пресметна, че са откраднати първокласни движимости на стойност над 400 хиляди лева и 92 хил евро. Красавицата беше призната в болница поради потрес от случилото се. 

Виж още: Мария шашна с нов цвят на косата, отива ли ѝ

Анелия

Още един грабеж от 2019 година, този път от зимата. След като дълги години Анелия строи къщата си, тя беше обрана. Всичко се случило по време на присъединяване на певицата. В къщата по това време били дъщерята и майката на Анелия, само че не чули нахлуването им.

Изображение: https://www.instagram.com/michelemickeey/, https://www.facebook.com/antonia.petrova.7,  https://www.instagram.com/monikvaleriee/ 

Източник: vbox7.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР