Живеем в мрачни времена. Нуждаем се от малко светлина, са

...
Живеем в мрачни времена. Нуждаем се от малко светлина, са
Коментари Харесай

Дзукеро пристига с 11 страхотни музиканти за първия си концерт във Варна на 27 април

" Живеем в мрачни времена. Нуждаем се от малко светлина ", са думите на световноизвестния Zucchero, с които преди броени дни той започва новото си международно турне от лондонската Royal Albert Hall. " Overdosed`Amore World Wild Tour “ стартира с неповторимо музикално шоу траяло повече от два часа, в три следващи вечери. Най-хубавите и обичани международни шлагери на звездата разтопиха сърцата на лондончани, само че следва да зарадват онлайн и хилядите фенове на италианеца по целия свят, в турнето му, което ще продължи най-малко до края на октомври. Още от първите акомпанименти на сцената излиза наяве, че Zucchero и неговите неповторими музиканти са в страхотна форма, а шоуто им ще подари извънредно прекарване за публиката във всяка една точка от идните спирки по света.

На 27 април " Overdosed`Amore World Wild Tour “ ще дойде с доста сила и въодушевление във Варна, където в Двореца на културата и спорта международната звезда ще пее за първи път. Италианският славей да дойде у нас с екип от 15 души, 11 от които са музикантите, с които ще излезе на сцената. Супергрупа на Zucchero е в състав: Поло Джоунс (музикален шеф, бас), Кат Дайсън (китари, бас), Питър Ветезе (хамънд, пиано и синтезатор), Марио Скилиро (китари), Фил Мер (барабани), Никола Перуч (клавишни), Моника Мз Картър (барабани, перкусии), Джеймс Томпсън (рогове, бвс), Лазаро Амаури Овиедо Дилут (рогове), Карлос Миносо (рогове) и Ома Джали (бек вокали). Само музикалният шеф на бандата на Zucchero - Поло Джоунс, е съвсем толкоз огромна звезда, колкото него, тъй като с изключение на, че е свирил в над 10 от албумите на Zucchero, е работил с още от най-големите международни музиканти, като Carlos Santana, Ray Charles, Sting, Pavarotti, Eric Clapton, Bruce Springsteen, Miles Davis, John Lee Hooker и други.

Билетите за огромния концерт на Zucchero на 27 април в Дворец на културата и спорта – Варна, се продават с цялостна мощ в системата на Ticketportal.bg и Eventim.bg, и на касата на залата. Цената им е от 50 до 120 лева за билет съгласно мястото.

В момента звездата е в Европа, а след двата му концерта в България (на 27 април във Варна и на 29 април в София), турнето ще продължи в Съединени американски щати, Канада, Франция, Германия, Холандия, Австрия, Словакия и други. В родината му го чакат цели пет грандиозни спектакъла на игрища, последният от които е на " Сан Сиро " в Милано през юли.

" Имам над 400 шапки “, споделя Zucchero в едно от последните си изявленията, а с коя от тях ще бъде на сцената във Варна на 27 април – следва да разберем.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР