Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената

...
Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената
Коментари Харесай

Зрители бесни на водещата и на Алекса след снощните Игри на волята

Жива верига образуваха състезателите от Непобедими и Безстрашни на Арената на “Игри на волята: България ". Тяхната цел беше да пренесат вода от морето до контейнер през шестима участници на разнообразни позиции, с цел да пристъпят към втория стадий на борбата, изискващ успокоение и баланс от последния седми член на племената. 

Безстрашните реализираха непредвиден поврат в последния детайл, макар своето голямо закъснение. Джаферович сподели ужасно самообладание в подреждането на кубчета върху клатещата се маса, а успеха подсигурява на Безстрашните, че няма да изпратят втори състезател в утрешната елиминационна борба.

Племето заподозря опит за бойкот от Мани, която не съумя да извърши поста си сполучливо и неведнъж изгуби баланс върху гредата, по която трябваше да премине.

Непобедимите доближиха до нестабилната маса доста преди Безстрашните, само че разпределението на най-отговорната позиция се оказа несполучливо за тях. Георги не съумя да реализира нужния баланс, с което изгуби насъбраната преднина и изпрати племето на съвет, грозящ неговата целокупност. 

Преди борбата мъжете в племето на Безстрашните взеха решение да се обединят и да играят дружно. Филип и Лефтеров обаче се пробваха да запазят и взаимоотношенията си с Мирела и Джаферович, която разкри, че им няма доверие. При Непобедимите, в опит да избави Фейгин, Генчо се обърна към Зорница и Мирослава с молба да предлагат него. Той показа, че има предпочитание да отиде на Арената, а девойките заподозряха стратегически опит да натрупа още грошове.  

Под нощното небе на племенния съвет Непобедимите откриха своите карти пред водещата Ралица Паскалева. Въпреки молбата на Генчо и неуспеха на Георги в днешната борба, най-вече номинационни гласове събра Фейгин. Още на следващия ден на Арената тя ще се изправи в елиминационна борба против най-близката си другарка в играта - Мани.

" Защитникът на дамите доста му се желае на финала да остане с дамите, с цел да няма конкуренция. Тъпанарките към него скапаха целия сезон. На Зорето му зашийте устенцата, щото единствено нейните словесни диарии против Генчо са способни да ме накарат да спра да виждам ", " Тази водеща ли е, каква е, в случай че съм там и ми приказва по този начин... Супернагла всякога, това на никое място го няма! Ама на никое място! ", " Алекса е най долният състезател и клеветник, което не е мъжко. Той беше споделил, че дами няма да номинира. Сигурно на това разчиташе и Георги, но сърбинът играе доста мръсно, има женска завист в Алекса " - това са единствено част от хилядите мнения във Facebook след снощната игра.

Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР