Житейста драма с българска естрадна легенда се коментира в светските

...
Житейста драма с българска естрадна легенда се коментира в светските
Коментари Харесай

Драма с наша естрадна легенда! Разкритието

Житейста драма с българска естрадна легенда се разяснява в светските среди.

Нова любовна конспирация е разтресла фамилия „ Тоника “. Според източници от естрадната колегия певицата Милица Божинова още веднъж се е разделила с дългогодишния си сътрудник Асен Масларски, с който бяха двойка и на сцената, и в живота, а любовната им сага стартира да припомня сюжета на „ Дързост и хубост “, смеят се техни сътрудници.
-->
От няколко месеца насам двамата нямат взаимни участия, а също така към този момент не съжителствали дружно, разкриват техни сътрудници. До момента нито Милица, нито Асен са коментирали обществено измененията в персоналния им живот. Историята обаче помни, че не за пръв път двойката минава през трагични обрати.

Милица също има един брак зад тила си, преди да заживее с Масларски. От първия си брачен партньор тя има наследник и щерка, а дружно с Асен нямат общи наследници. Тъй като предходна под венчилото прекомерно млада, децата ѝ са към този момент огромни, а тя е горда баба на цели три внучета.

Нейният наследник Юрий е наследил гения ѝ и също се занимава с музика. Свирил е в някои от най-известните български банди, измежду които Д2, „ Каффе “ и „ Пиф “. Преди години даже имаше достойнството да бъде видян персонално от естрадната прима Лили Иванова, която бе впечатлена от него и го предложения да свири в бенда ѝ. Той я придружаваше по някои от огромните и концерти и ѝ акомпанираше на бас китара, само че след това взаимната им работа секна, написа Флагман.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР