Жителите в родното село на Румен Радев – Славяново първи

...
Жителите в родното село на Румен Радев – Славяново първи
Коментари Харесай

Заря, цветя и танци обхванаха страната след изборната победа на Румен Радев

Жителите в родното село на Румен Радев – Славяново първи започнаха да честват избирането му за президент за повторно. Те връчиха и букет за майката на Радев - Станка Радева.

" Горди сме, че нашият съгражданин Румен Радев още веднъж завоюва доверието на всички българи в България. Каквото и да кажа за него, ще е малко. Честен, заслужен, сподели " Не " на страха. Горди сме с подобен президент като него, несъмнено, неговата майка довечера я чакаме с огромно неспокойствие ", съобщи жителка от селото.



" Просто нямам думи за Румен Радев. Той е президентът, който България заслужава, няма различен. Човек открит и почтен, аз съм сигурен, че след две-три години България ще е едно ужасно място за живеене ", добави мъж от селото. Майката на новият-стар държавен глава пък бе сбита: Искам да е жив и здрав и да продължи да си извършва обещанията. Тя също бе в центъра на хасковското село и празнуваше с цветя в ръце.

По това време брачната половинка на президента Румен Радев - Десислава - се появи в щаба на инициативния комитет, като се включи в хоро във връзка успеха на втория тур. Клип, публикуван от доктор Цветеслава Гълъбова (съпредседател на комитета на Радев), демонстрира първата дама ръка за ръка с някогашната депутатка от Българска социалистическа партия Весела Лечева и други сътрудници на щаба в НДК. Хорото е озвучено с музика онлайн от духов оркестър.

Във Facebook пък симпатизанти на Радев споделиха фрагменти от самия щаб на президента. Там се вижда успеха му с духова музика и изобилна трапеза.
Радев печели изборите за президент с двойно по-голяма преднина от Герджиков
Както стана ясно още през вчерашния ден (21 ноември), актуалният президент Румен Радев и вицепрезидентът Илияна Йотова печелят безапелационно конкуренция...

Радост от резултатите на президентските избори демонстрираха и в РИК-Видин. На фрагментите се вижда по какъв начин някои членове на СИК играха хоро, до момента в който вървеше предаването на протоколите.



Още от ОБЩЕСТВО:
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР