Жителите на видинското село Гъмзово настояват за справедлива присъда за

...
Жителите на видинското село Гъмзово настояват за справедлива присъда за
Коментари Харесай

Жителите на с. Гъмзово с подписка за изселването на семействата на децата, убили мъж за шише ракия


Жителите на видинското село Гъмзово упорстват за обективна присъда за убийството на 59-годишния им съселянин Борислав Б. От два дни те живеят в боязън, откакто стана известно, че четири деца са пребили до смърт за шише ракия Борислав Борисов, сподели за Българска телеграфна агенция кметът на селото Венизел Флоров.

Той е един от първите, които отиват до къщата на убития, която се намира в края на селото и откриват натрупа му. В непосредственост да нея няма съседи, сподели още кметът и добави, че повече от 60 години селото не помни сходно тежко закононарушение. Хората, главно възрастни, към 350 индивида, са в потрес от осъщественото закононарушение и приготвят подписка за изселване на фамилиите на момчетата от Гъмзово. За момчетата – на 10, 15, 16 и 17 години, никой в селото не споделя добра дума. Те са познати на полицията и постоянно правят домови обири, пият, крадат, бият се, разрушават домовете на хората, сподели още кметът. Момчетата са родственици. 

Три от тях са арестувани с полицейска мярка първо за 24 часа, а по-късно е удължена на 72 ч., сподели представителят на Окръжна прокуратура - Видин прокурор Владислав Влашев. Десетгодишното дете, което е съпричастно към тежкото закононарушение, е изведено от фамилията си и е сложено под полицейска протекция, добави прокурорът.

До 14:00 часа през днешния ден в Окръжния съд във Видин не беше импортирано настояването на Окръжната прокуратура за непрекъснат арест за малолетните момчета, упрекнати, че са пребили до гибел 59-годишен мъж от село Гъмзово. Това посочи Таня Кръстева, завеждаща отдел „ Връзки с обществеността “ на Окръжния съд във Видин.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР