Жителите на Бруклин са обезумели от потенциалната загуба на възможности

...
Жителите на Бруклин са обезумели от потенциалната загуба на възможности
Коментари Харесай

Паника избухва заради вероятното затваряне на единствената държавна болница в Ню Йорк: „Те трябва да спасят това място“

Жителите на Бруклин са обезумели от евентуалната загуба на благоприятни условия за здравно лекуване – и стотици локални работни места – защото щатът напредва с очевидния си проект за затваряне на огромна болница със защитна мрежа SUNY Downstate.

SUNY разгласи предишния месец, че доста ще понижи интервенциите и вероятно ще затвори единствената държавна болница в Ню Йорк, акцентирайки нужните поправки за милиарди долари в оборудването с 376 кревати в Ийст Флатбуш, както и продължаващ действен недостиг от $100 милиона годишно.

Пациенти и личен състав споделиха на The Post, че не одобряват изцяло аргумента, че услугите в заведението на Lenox Road би трябвало да бъдат фрапантно понижени или вероятно изцяло отстранени.

„ Това е дребна болница. Те би трябвало да спасят това място, тъй като наоколо няма други лечебни заведения с изключение на Kings County, а аз в никакъв случай не желая да отида там. Твърде огромно е и се ръководи от града, а аз не одобрявам нещата, ръководени от града “, сподели 52-годишната Клара Гейл пред Post...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР