Жителите на английското село Серн-Абас в графство Дорсет съобщиха, че

...
Жителите на английското село Серн-Абас в графство Дорсет съобщиха, че
Коментари Харесай

Извънземни пренощуваха в английско село и оставиха за спомен...

Жителите на британското село Серн-Абас в графство Дорсет оповестиха, че на едно от локалните полета се е появила рисунка, евентуално оставена от извънземни, оповестяват локални медии.

Служители от полицията в региона са почнали следствие, с цел да открият виновниците, защото съгласно тях това не е дело на извънземни, а на локални шегаджии. Въпреки това към този момент напъните им не са са се увенчали с триумф.

По фантастичната акуратност, без значение от бързината и тъмнината, с която са изпълнени детайлите на творбата, мъчно може да се одобри, че те са дело на човешка ръка, считат уфолози. На това са способни единствено извънземни.

Тайнственият шедьовър на пришълците наподобява на самобитна роза с осем лъча. Експертите допускат, че тази скица може да бъде директно обвързвана с етапите на Луната.



Ако се допусне, че центърът на фигурата изобразява Земята, полумесеците — Луната, а кръговете към тях — Слънцето, то тази феноменална рисунка в полето в действителност показва осветяването на спътника на Земята от единствената звезда в Слънчевата система.

Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР