Жители на столичния район Изгрев“ излизат на протест срещу кмета

...
Жители на столичния район Изгрев“ излизат на протест срещу кмета
Коментари Харесай

Протест срещу кмета на „Изгрев“ заради затворени дюнери

Жители на столичния регион „ Изгрев “ излизат на митинг против кмета от Българска социалистическа партия Делян Георгиев, излиза наяве от пост на Иван Ефремов във Facebook. В статуса  се показва, че след 23 година работа, следва общината да  затвори дюнера на ул. Жолио Кюри.

  “Псевдо кмет ”, мислейки само за своето облагодетелстване, и грубо погазвайки ориста на голям брой фамилии и хиляди клиенти на дюнер “ЗЕНОБИЯ ”. Нека всички, които не са съгласни с корумпирания кмет на нашият обичан квартал да дойдат на следващия ден в 9.00 пред дюнера “Зенобия ”на ул. Жолио Кюри 1,да се противопоставим на упоритостите на един човек, който не мисли за хората от квартала и клиенти, а единствено за своите персонални и финансови ползи “, се показва още в поста.

Припомняме, че на 2 декември десетки поданици се събраха, неприятно сюрпризирани от новината, че общината възнамерява да премахне легендарния павилион за дюнери.

Това не е първия път на неодобрение от страна на хората към Делян Георгиев. Преди към две години те се подвигнаха на протест поради бездействието на аления градоначалник по многочислените им сигнали за рискови дървета, които съгласно тях заплашват живота на жителите.

Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР