Жители и гости на Мездра станаха част от екстремното мотор-шоу

...
Жители и гости на Мездра станаха част от екстремното мотор-шоу
Коментари Харесай

„Полицейска академия“ търси изгубен диамант в Мездра

Жители и посетители на Мездра станаха част от рисковото мотор-шоу „ Полицейска академия “. Спектакълът на колела се организира в двора на ПГ по МСС. И като всеки театър и в този имаше сюжет, а всеки участник имаше тъкмо избрана роля. Избраните участници от публиката бяха подложени на изпит, който се състоеше в ръководство на извънредно модифицирано колело и бяха назначени като „ сътрудници “ на полицейската академия.
Сюжетът на представлението споделя по какъв начин полицията би трябвало да опази извънредно скъп елмаз – „ Окото на Брама “, за което ще получи солидно парично заплащане. Пусната неотдавна от пандиза, рискова бандитка се готви да направи удара на годината точно против полицията.
Мотор-шоу „ Полицейска академия “ включваше и проява на забележителни умения при ръководството на коли, АТВ и мотори.
Кулминацията на шоуто бе осъществяването на Иво Долапчиев, който показва забележителни умения при ръководство на мотор в особено конструирана сфера, наричана още „ Глобусът на гибелта “. За да стане спектакълът още по-зрелищен за публиката, той предложения в сферата и инцидентно определената си „ агентка “ от публиката.
Екстремното зрелище бе следено и от кмета на община Мездра инж. Генади Събков, който бе впечатлен от уменията на каскадьорите и техните помощници и им благодари за това, че за втора поредна година посещават нашия град.
Събитието бе проведено от община Мездра и „ Мотор Шоу Ентъртеймънт “. Създател и продуцент на шоуто е Иво Долапчиев, работил дълги години с най-хубавите каскадьори и продуценти в развлекателния бизнес в Италия.
Организаторите подсетиха на всички сегашни и бъдещи водачи, че каскадите се извършват от хора, минали през особено образование и се правят единствено и само на изолиран терен.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР