Жител на американския град Патаскала, щата Охайо, тежащ 317 кг,

...
Жител на американския град Патаскала, щата Охайо, тежащ 317 кг,
Коментари Харесай

317-килограмов мъж отслабна наполовина за година чрез своя методика СНИМКИ

Жител на американския град Патаскала, щата Охайо, тежащ 317 кг, е измършавял с 165 кг за година и три месеца, придържайки се към метода си, оповестява "Дейли Мейл ".

23-годишният Закари Мънси е имал непотребни килограми от детството си, само че когато приключва гимназия, тежестта му излиза отвън надзор. Американецът яде бързи храни от фаст фууд заведения за закуска, обяд и вечеря и употребява до осем хиляди калории дневно. За две години той е напълнял със 127 кг. В своя пик той тежал 317 кг.

Мънси съвсем не можел да върви и бил прикрепен към инвалидна количка. През 2019 година доктор му споделил, че затлъстяването може да аргументи ранна гибел. Американецът се изплашил и решил да промени метода си на живот. Сега той има твърда диета и режим на извършения.



Мънси създал диетични версии на обичаните си храни и изцяло отстранил газираните питиета от диетата. „ Диетата ми лимитира единствено калориите. Консумирам две хиляди калории дневно и най-малко 140 грама протеин “, изяснява американецът.



В композиция с тренировки за година и три месеца мъжът е свалил 165 кг - повече от половината от първичното си тегло. Той спрял да страда от зной и можел да върви обикновено.



Мъжът има намерение да доближи тегло от 95 кг. Основната му загадка за отслабването е поддръжката от другари и съидейници.



„ Животът ми се промени във всичко. Приятелите и фамилията ми са шокирани, някои даже не ме разпознават. Всички те се гордеят с мен. Самият аз не се различавам в огледалото, само че в това време се изучавам да обичам себе си. Върнах живота си “, споделя той. На Мънси му следва да се подложи на интервенция за унищожаване на непотребната кожа.

Превод и редакция: БЛИЦ





Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР