Жестоко убийство в Пловдив потресе България. Мъж на 47 години

...
Жестоко убийство в Пловдив потресе България. Мъж на 47 години
Коментари Харесай

Брутално убийство разтърси Пловдив

Жестоко ликвидиране в Пловдив потресе България. Мъж на 47 години е умъртвил по жесток метод брачната половинка си. За ужаса оповестиха от Окръжна прокуратура-Пловдив.
От държавното обвиняване прецизираха, че като обвинен е притеглен пловдивчанинът Н. Н., на 47 година, за това, че в интервала 28-29 юли съзнателно е умъртвил 37-годишната М. Н.
До момента е открито, че гибелта на дамата е настъпила вследствие на голям брой удари, нанесени от обвинения, които са предизвикали пострадвания по тялото ѝ.
Пострадалата е брачна половинка на Н. Н. Той е бил арестуван за период от 72 часа с разпореждане на наблюдаващия прокурор.
Днес Окръжна прокуратура-Пловдив внесе искане в съда за взимане на мярка за неотклонение „ задържане под стража “ по отношение на Н. Н.
Според прокуратурата са събрани задоволително данни, вписващи се в хипотезата на обоснованото съмнение, че обвиненият е направил закононарушението, за което е притеглен към наказателна отговорност, както и че е налице действителна заплаха да се укрие и да извърши друго закононарушение.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР