Жестоко престъпление разтресе Словакия.Четиридесет и седем годишният топготвач Йосеф Ханушка

...
Жестоко престъпление разтресе Словакия.Четиридесет и седем годишният топготвач Йосеф Ханушка
Коментари Харесай

Топготвач уби приятелката си. Изхвърли части от тялото ѝ на боклука

Жестоко закононарушение разтресе Словакия.

" Четиридесет и седем годишният топготвач Йосеф Ханушка бе упрекнат в убийството на своята другарка, наречена Патриция. Според полицията в Братислава Ханушка е удушил по-възрастната с една година от него жена, отрязал елементи от тялото ѝ и ги хвърлил на боклука ", написа английският в. " Дейли мейл, представен от novini.bg.

" До ареста на шефготвача се е стигнало откакто комшия на двойката е намерил елементи от тялото на гаджето на Ханушка в контейнера за боклуци. В найлоновата торба е бил хвърлен и английският паспорт на готвача. По този метод проверяващите са открили самоличността на причинителя на закононарушението и го задържали ", добави медията.

" Съседи описаха, че двамата се живеели дружно от години. " От техния апартамент постоянно се чуваха крясъци и кавги ", описа един от тях ", уточни още вестникът.

" Йозеф бе доста нахален. Патриция постоянно се извиняваше за неговите груби думи и физическа експанзия ", сподели различен комшия, представен от " Дейли мейл ".

" Ханушка е наследник на всеобщ палач. Баща му Щефан Пантъл през 1979 година е получил смъртна присъда. Той е бил приет за отговорен в убийството на две дами, отказали да вършат секс с него ", добави изданието.
Източник: glasnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР