Жестоката катастрофа на магистрала Тракия“, при която стана в района

...
Жестоката катастрофа на магистрала Тракия“, при която стана в района
Коментари Харесай

Мистерия обви жестоката касапница с три трупа на АМ Тракия

Жестоката злополука на автомагистрала " Тракия “, при която стана в региона на Сливен , и при която починаха трима души, измежду които и 2-годишно детенце, се заплита извънредно доста. Първоначално бе обявено, че починалите са мъж и жена, а момиченцето е тяхна рожба. Сега се разбра обаче, че съгласно проверяващите, мъртвите възрастни нямат роднински или фамилни връзки.

Момиченце на годинка и 7 месеца, мъж на 32 и жена на 22 години починаха на място на автомагистрала " Тракия " в региона на Сливен, откакто в лекия им автомобил " Рено ", спрял в спешната лента, се вряза ауди. Според проверяващите, мъртвите възрастни нямат роднински или фамилни връзки. Мъжът е от Стара Загора, дамата - самотна майка от Ямбол. Леката кола " Рено ", с която тримата са пътували в посока София, била взета чартърен. Тя е с варненска регистрация. С варненска регистрация е и лекият автомобил " Ауди ", който към 2,30 часа през нощта в четвъртък се врязал в спрялото в спешната лента на автомагистралата рено. В него пътувал самичък единствено водачът - мъж на 55 години от Варна. При удара той е ранен, положението му е съществено, само че нямало заплаха за живота му.

Настанен е в сливенската болница под полицейска защита, когато здравословното му положение разреши, ще му бъде повдигнато обвиняване за породената от него злополука. Една от версиите е, че той е задремал на кормилото. Взета му е кръвна проба за алкохол и опиати, резултатите от нея се чакат. Зловещата злополука стана на 267 километър на автомагистрала " Тракия " в посока София, написа " 24 часа ". Разследващите са затруднени да изяснят за какво се е наложило помляният автомобил да спре в спешната лента, защото всички от него са мъртви. Тепърва следва да бъдат изяснени още детайлности към самоличността на жертвите и задачата на пътуването им.
Източник: plovdiv24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР