Жестока вражда се вихри между две от топимената на Би

...
Жестока вражда се вихри между две от топимената на Би
Коментари Харесай

Сблъсък на титаните! Нещо страшно се случва между Хекимян и Юксел Кадриев

Жестока омраза се вихри сред две от топимената на Би Ти Ви – Юксел Кадриев и Антон Хекимян. Поредният удар на арменеца против по-възрастния му сътрудник бе унижението в нощта на изборите, на което го подложи. Бдителни фенове видяха, че само Кадриев не бе почетен с достойнството да взе участие в живите предизборни студиа, за разлика от надалеч по-младите му сътрудници Лиляна Боянова и Иван Георгиев, които бяха на първа линия в изключителното предаване. Юксел тежко приел пренебрежението от страна на своя началник Хекимян, който за следващ път го подценил като експерт. Той считал, че е доста по-опитен от публицистите, на които арменецът залагал и толерирал, и персоналното отношение на шефа му към него било повода да не може да се развива кариерно.

Служители на малкия екран разкриват, че в нюзрума на Би Ти Ви Хекимян и Кадриев се разминавали като призраци. Почти не си говорели и избягвали всевъзможни персонални срещи. Обстановката била извънредно тягостна и всеки миг сътрудниците им очаквали Юксел да избухне и да хвърли молба за овакантяване на бюрото на новоизлюпения си шеф. 49-годишният тв водещ от Оряхово не можел към момента да се помири, че го командвал юноша, който решавал каква да бъде заплатата му, налагал му санкции за всеки гаф и усложнение на езика в ефир и също така просперирал доста по-бързо в малкия екран от самия него.

Не е загадка, че нито едно от управленията на медията, които се сменят от ден до пладне, до момента не е оценило качествата на Кадриев и той е може би единственият от „ старите фрагменти “ на Би Ти Ви, който в никакъв случай не е водил свое лично предаване. Юксел е отпред на новините близо 20 години и продължава да бъде третиран като новобранец в нюзрума, разясняват негови сътрудници.

Те не са напълно наясно каква е повода за обтегнатите им връзки с Хекимян, само че подозират, че става въпрос за конспирация по-скоро в персонален проект, в сравнение с обвързвана с работата. Повишението на арменеца единствено затвърдило неприятните им и без друго връзки. Доказателство, че двамата не се дишат, е, че не са другари в нито една от обществените мрежи, въпреки да работят от толкоз години в еднакъв екип.

На неотдавнашното грандиозно празненство по случай откриването на новия ефирен сезон Кадриев и Хекимян още веднъж спазвали отдалеченост и даже не си споделили „ наздраве “. Досега тв водещият е устоявал на всичките изкушаващи предложения да премине в тима на конкуренцията, само че в случай че абсурдът им с началника му продължавал да ескалира, можело и да се поколебае дали да не напусне борда и да премине в екипа на друга медия. Така преди време направи тогавашната му екранна партньорка Ани Салич. Освен това не е загадка, че Юксел е непосредствен не с кого да е от всичките си сътрудници, а с Ники Дойнов, който е измежду остриетата на конкурентната Нова тв.
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР