Жестока вълна от агресия срещу клубната легенда Николай Михайлов се

...
Жестока вълна от агресия срещу клубната легенда Николай Михайлов се
Коментари Харесай

Фенове търсят Ники Михайлов да го линчуват: Перука, защо продаде мача?

Жестока вълна от експанзия против клубната легенда Николай Михайлов се надига измежду последователите на Левски. По-крайни ентусиасти на " сините " обмислят кървава разпра с нещастния вратар, който беше в основата на срамното отпадане от малтийския Хамрун нощес, научи Lupa.bg от свои хора в агитката.

Сред фенклубовете на столичния отбор още преди злощастния мач върви конспирацията, че синът на Боби Михайлов е продал дуела с малтийците, с цел да си обезпечи " последно 10 " в края на провалената си кариера. Подкарал 35-ата си година и с тегло от най-малко 130 кг, Николай няма никаква вероятност пред себе си в състезателен проект.

В родния Левски той играе по благосклонност заради близкото приятелство на баща си Борислав с президента Наско Сираков. Твърди се обаче, че татин Ники се разписва под символичната за професионален футболист заплата от 3000 лв., поради финансовата рецесия в състава на " сините ".

" Малката Перука е прибрал стотици хиляди от букмейкърите, коефициентът за триумф на Хамрун беше най-малко 13. Да му изкараме тези пари с пердах от дебелия гъз ", с подобен апел излезе член на фамозната нарко-фракция " София-Запад " към останалите почитатели на Левски.

Николай е наясно, че би трябвало да се покрие и се е заключил в обятията на половинката си Николета Лозанова след мача, с цел да го пази тя с големите си бомби от националната обич. Твърди се даже, че е помолил треньора Станимир Стоилов да не го включва в групата за идващия мач, с цел да се поразмине напрежението.

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР