Жестока катастрофа в центъра на Айтос причини ТИР. Товарният автомобил

...
Жестока катастрофа в центъра на Айтос причини ТИР. Товарният автомобил
Коментари Харесай

Ад в Айтос. ТИР помете 7 коли, жена загина

Жестока злополука в центъра на Айтос аргументи ТИР. Товарният автомобил опустоши 7 коли, след което е спря в крайпътна ограда, оповестиха от ОДМВР в града.

Около 12.40 ч. на ул. " Хаджи Димитър " в Айтос породи пътен случай, при който товарен автомобил " ДАФ " с полуремарке, с бургаска регистрация, ръководен от 51-годишен несебърлия, движещ се от Руен в посока кръговото придвижване, по неустановени досега аргументи в региона на Автогара - Айтос лишава преимуществото и позволява произшествие с пресичаща по пешеходна пътека пешеходка, след което блъска намиращите се по ул. " Хаджи Димитър " и евентуално изчакващи аления сигнал на светофара седем пътни транспортни средства / с изключение на леки коли, измежду тях има и микробус/.

Вследствие на случая джип " Тойта рав 4 ", с търговишка регистрация, се самозапалва, като пътуващата на задната седалка 28-годишна жена от Търговище умира на място.

Към момента в посока УМБАЛ - Бургас са откарани голям брой потърпевши, чието здравословно положение е в развой на изясняване.

Айтоската улица " Хаджи Димитър " / от Автогара - Айтос до кръговото кръстовище/ е затворена за придвижване, като на място работят полицейски екипи от бранш " Пътна полиция " ОДМВР - Бургас, Районно ръководство - Айтос и чиновници от " Пожарна сигурност и отбрана на популацията " - Айтос. Предстои осъществяване на оглед на местопроизшествието. Пътният трафик в посока от и за Руен се прави през обходен маршрут.

Причините за случая са в развой на изясняване. По случая е формирано досъдебно произвеждане.

По роман на очевидци пред Флагман.бг младата жена е пътувала дружно с мъжа си, който не е потърпевш при случая. Той към момента се намира на местопроизшествието, в потрес е.

" Гледката е ужасяваща. Подобно нещо не сме виждали. Камионът се движеше надолу с доста висока скорост, нямаше мощ, която можеше да го спре. Разбрахме, че са му отказали спирачките. Заради високата скорост каросерията на камиона безусловно се е откъснала, превозвал е над 30 тона жито. Спря едвам когато се заби в другите коли, които си чакаха на червен светофар. Много огромна покруса, нека да няма други потърпевши ", споделя пред медията свидетел.
Източник: standartnews.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР