Жестока катастрофа е станала преди минути край Враца, видя първо

...
Жестока катастрофа е станала преди минути край Враца, видя първо
Коментари Харесай

От последните минути! Жестока катастрофа край Враца, два ТИР-а са на попара /снимки/

Жестока злополука е станала преди минути край Враца, видя първо кореспондент на организация BulNews.
Тежкият пътен случай е на кръстовището на интернационалния път Е-79 и Криводолско шосе. По неразбираеми на този стадий аргументи два ТИР-а са се блъснали свиреп, след което единият се е обърнал в едната лента на Криводолско шосе, а другият е останал на основният път със смазана кабина.
По неофициална информация македонски камион е идвал откъм Враца и не е спрял на знака Стоп. В това време по основния път към Дунав мост 2 е пътувал турски ТИР, който се е блъснал в ремаркето на другия и го е обърнал. В региона има гъста мъгла, като видимостта е към 15 метра и евентуално това е една от аргументите за случая.
Две пожарни, две коли за спешна помощ и екипи на Пътна полиция и районното ръководство работят на мястото на злополуката. На този стадий е ясно, че и двамата водачи са ранени и към този момент са превозени към болничното заведение за спомагателни проучвания.
От полицията молят пътуващите по този маршрут да бъдат деликатни, защото двата потърпевши камиона към момента са на пътя и затрудняват трафика към Монтана и Криводол.
Източник: bulnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР