Жертвите са: Неделчо Юнаков, роден 1976 г. Георги Юнаков -

...
Жертвите са: Неделчо Юнаков, роден 1976 г. Георги Юнаков -
Коментари Харесай

Взривяваща Информация От Сега: Вижте В Какви Далавери Е Бил Забъркан Неделчо! Ето Как Зверски Са Екзекутирани Шестимата От Нови Искър, Видео!

Жертвите са:

Неделчо Юнаков, роден 1976 година

Георги Юнаков - негов наследник, роден 1998 година

Еленка Бурджиева, майката на Кети, родена 1945 година

Нанси Иванова, дъщерята на Кети, родена 2001 година

Боби Иванов, другар на Нанси, роден 1999 година

Кети Кюхова, родена 1973 година

Всички са убити с огнестрелно оръжие с голям брой изстрели, не е ясно дали оръжието е едно. Назначени са експертизи - медицински, балистични. На въпрос от кое място са разбрали, че няма самоубийство, Сарафов отговори: " Никой не се самоубива с 3-4 изстрела ". Не е доказано дали всички са убити с едно и също оръжие. Кой е умрял първи ще се посочи след аутопсиите. Заподозрян досега няма.

Проверяваме активността на убития Неделчо, сподели Младен Маринов, основен секретар на Министерство на вътрешните работи. Има информация, че се е занимавал с комерсиална активност и кухи компании, които " чистят " Данък добавена стойност. Отскоро са придобили парцела в Нови Искър. Установяваме някогашните притежатели, проблеми свързани с придобиването на парцела.

Днес имаше огледи по ярко, беше употребявано следово куче, което ни докара до джипа и по този начин открихме и натрупа на дамата. Продължава огледът в къщата. Търсят се следи от къщата, гилзи. Работи екип на Института по логика на психиката, те ще изготвят психопрофил на възможния причинител.

Убийствата с са осъществени в нощта на 31 против 1 януари, сподели Борислав Сарафов, предава Нова тв. Точният час на гибелта на всеки един ще уточним, откакто приключат съдебномедицинските експертизи. Работи огромен екип от прокурори, проверяващи служители на реда и оперативни служащи.

" Утре ще дадем още информация, даде обещание шефът на Националната следствена работа. Колегите от щаба работят по горещи следи, разпитват очевидци. Това е проблем, който касае обществото. Няма да крием информация ".
Източник: bradva.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР