Жертвите на стрелбата в Чикаго, при която загинаха 3-ма българи,

...
Жертвите на стрелбата в Чикаго, при която загинаха 3-ма българи,
Коментари Харесай

Стрелбата в Чикаго: Българите са застреляни, докато вечерят

Жертвите на стрелбата в Чикаго, при която починаха 3-ма българи, към този момент са пет. Починала е още една жена, тежко ранена при случая. Тя е на 53 години от полски генезис.

Близки, съседи и другари са поставили кръстове пред блока където става това извънредно закононарушение.
Пет са към този момент жертвите на стрелбата в Чикаго, трима са българи Вероятно 67-годишният нападател е употребявал собственоръчно изработен револвер
Следвайки любовта си, Цветанка Костадинова идва в Чикаго доскоро повече от година откакто се омъжва за Ивайло Попов. Той живее тук от към 20 години.

Те са двама от жертвите на стрелбата в събота вечерта. От патроните умират и майката на Ивайло – Искра и нейният другар Дейвид.

Според полицията килърът влиза през открехнатата врата на техния апартамент и ги прострелва до момента в който фамилията вечеря. Но не са имали предходни кавги.

Извършителят на закононарушението е бил затворен, необщителен човек, не е обичал да приказва заради което нашите сънародниците не са имали контакт с него.

През последната година Цветанка е преподавател в една от българските детски градини в Чикаго. А Ивайло работи в сервиз за промяна на автомобилни стъкла.

„ Двамата са доста хубава двойка, доста се обичат. Бяха доста щастливи”, споделя Стела Калайкова – позната на жертвите.

Според неофициална информация килърът е употребявал самоделно изработен револвер. А съседи описват, че задържаният мъчно направлявал гнева си.
Трима от убитите при стрелбата в Чикаго са българи Жертвите са две дами и двама мъже над 40 години
Генералният консул на България в Чикаго Иван Анчев, акцентира, че поддържат непрестанен контакт с полицията и българското Външно министерство.

Консулът обясни, че не е имало спор сред убитите българи и стрелеца. Анчев съобщи, че полицията прави всичко допустимо по случая и оказва помощ на околните на починалите.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР