Женски бой на крайбрежната алея на Приморско заради победителя от

...
Женски бой на крайбрежната алея на Приморско заради победителя от
Коментари Харесай

Жената на Здравко от Биг Брадър преби любовницата му

Женски пердах на крайбрежната алея на Приморско поради спечелилия от първия сезон на " Биг Брадър " Здравко е най-коментираната тематика в градчето. За грозната преживелица описа потърповшата-словачката Божена, която от 2-3 години живее в Приморско и се занимава с туристически бизнес, написа Хотнюз. Покрай работата си се среща със Здравко и двама стават интимни. Връзката не остава загадка за брачната половинка Христина, от която гларусът, който скоро ще стане на 50 години, има три деца. Тя също е позната на феновете от шоуто, в което се появи за първи път бременна, с цел да заяви новината за чаканото бебе.

Инцидентът става преди четири дни, а за него споделя любовницата Божена. " Снощи бях брутално нападната на алеята в Приморско от жена от ревнивост. Разминах се с много количество изскубана коса, закани за живота, обиди от всевъзможен жанр, само че изпитах голям боязън за живота си в един миг.

Когато чуеш: " Божена можеш ли да плуваш? " и усещаш по какъв начин някой те дърпа за косата в скалите и желае да те хвърли надали не в морето...Няма да встъпвам в елементи повече и няма да издавам имена. Това е единствен коментар, който ще сподели за случката ", изяснява чужденката, която е дала показания в полицията.

Христина също е дала показания. Телефонът на Божена е бил хвърлен в морето и тя поддържа връзка главно през обществените мрежи. Там обаче се чудят за какво Христина не е набила шавлия си брачен партньор, който е отговорен за любовния триъгълник.
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР