Женската сила може да бъде изключително въздействаща, стига да бъде

...
Женската сила може да бъде изключително въздействаща, стига да бъде
Коментари Харесай

Ето коя е тайната на женската привлекателност

Женската мощ може да бъде извънредно въздействаща, стига да бъде употребена по верен метод. Обикновено всяка една дама има своите секрети, посредством които да повлияе на близките. Това могат да бъдат обноски, погледи, жанр на обличане, възгледи, както и сила.

Основният симптом на прелест постоянно е бил поддържаният външен тип . За страдание обаче към този момент има доста изцяло ненужни артикули и процедури за хубост, за които чаровните дами харчат парите и времето си, и вследствие на това не настъпват обилни промени.

Дори и да имате изцяло елементарен външен тип, привлекателността може да бъде реализирана. Забелязвали ли сте в миналото по какъв начин мъжете се навъртат към много елементарни девойки, а дамите се съревновават с тях? Това е поради вътрешния магнетизъм - прелест на духовно равнище.

За представителите на противоположния пол зрителният контакт е значим, тъй като е доста по-приятно да видите пред себе си открит, пряк взор, който приказва за възприятие на доверие. Същото важи и за усмивката – по света има прекалено много тъжни и съществени хора, тъй че не се тормозете да се усмихвате, това сигурно ще ви завоюва доста .

Развивайте се, четете, слушайте, посещавайте курсове и майсторски класове, имайте занимания, в резюме - подобрявайте се. Не за какъв да е, а на първо място за себе си! Съвременният свят предлага толкоз доста благоприятни условия - от скъпи до изцяло безвъзмездни варианти. Не позволявайте на мозъка ви да се вкисне. Винаги е наслаждение да имаш работа с някой, който е интелигентен и знае по какъв начин да води диалог.

Уверената жена постоянно излъчва специфична сила, даже в случай че външният й тип е надалеч от идеалния. Представителите на мощния пол са привлечени от девойки, които са отзивчиви, спонтанни, естествени и уверени в себе си. Освен това учените са открили, че мъжете харесват тези девойки, които изпитват благосклонност към тях . Ето за какво, в случай че един млад мъж е притеглен от интелигентността и възприятието за комизъм на една жена, тя би трябвало намерено да се смее на шегите му и да приказва ласкаво за равнището на неговите интелектуални качества.

Не забравяйте въпреки всичко да се грижите за себе си и външния си тип . Обърнете внимание на косата, ноктите и кожата си. Посещавайте фитнес, групови занимания или излизайте да се разхождате. Не е наложително да вършиме изтощителни тренировки, само че даже минималната физическа интензивност ще ви бъде от изгода. Изберете това, което ви харесва - йога, плуване или пък аеробика?!

Женската прелест, съгласно психолозите, е на първо място вътрешно положение. Плах взор и горест вероятно могат да привлекат вниманието на мъжете, само че никой от тях няма да живее с жена, която е в непрекъсната меланхолия. Напротив, те ценят положителното сърце в нежния пол, тъй като имат потребност от блага брачна половинка и грижовна майка за децата си.

Обърнете внимание и на това по какъв начин говорите . Мнозина, без даже да виждат, като че ли неумишлено, приказват много жестоко. Съгласете се, постоянно е прелестно да говорите с човек, чиято интонация не звучи враждебно и чийто глас е прелестен и умерено невисок. Но, несъмнено, не би трябвало да наподобява изкуствено.

Вземете поради всичко това, което споменахме нагоре, и обезпечено ще имате триумф както с мъжете, по този начин и като цяло в общуването с хора и оцеляването в обществена конюнктура.



Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР