Женската красота е постоянен обект на вдъхновение и възхищение. Жената

...
Женската красота е постоянен обект на вдъхновение и възхищение. Жената
Коментари Харесай

Какво се крие зад понятието красива жена според мъжете

Женската хубост е непрекъснат обект на ентусиазъм и удивление. Жената би трябвало да е красива - това е стандарт, който в никакъв случай няма да се промени. Нека се опитаме да разберем какво се крие зад понятието " красива жена ", съгласно мъжете.

1. Поддържана жена

Добре поддържаният външен тип самичък по себе си внушава благоговение измежду мъжете. Една дама може да го реализира с непрекъсната грижа за себе си, която включва освен хигиенични процедури - подкастряне, маникюр, педикюр, маски и така нататък, само че и постоянно възобновяване на дрешника и лъчение, показващото нейното задоволство от живота.

2. Жена, която се облича добре

Във усещането на мъжете, дамата постоянно ще бъде красива, в случай че има изразена женска същина - грижи се за себе си и за външния си тип. Повечето мъже харесват дами, облечени с усет, които не наподобяват вулгарно. Анцузите, безформените дънки и сходни тоалети, не провокират удивление измежду представителите на мощния пол.

3. Жена, която има красиво лице

Яркият грим по никакъв метод не се вписва в мъжката визия за красива жена. Ето за какво доста мъже споделят, че не обичат гримираните дами. Но в случай че се гримирате вярно, мъжът може даже да не осъзнае, че сте употребявали грим. Какво значи верен грим? Този, който ви прави по-млади, по-свежи и по-привлекателни. Това е лекият грим, който ви оказва помощ да прикриете несъвършенствата и да наблегнете достолепията на лицето си. Както всяко друго изкуство, изкуството на грима има свои лични закони и техники. Познавайки ги, всяка жена може да се преобрази за броени минути.

4. Усмихнатата жена

Усмивката е най-силното оръжие на дамата. Мъжете виждат и ценят дамите, които се усмихват. Искри в очите и очарователна усмивка ще ви създадат освен по-красиви, само че и по-желани.

5. Жена, която не е прекомерно слаба

Мъжете рядко го признават, само че бъдете сигурни, че ще предпочетат по-закръглена жена пред прекомерно слаба хубавица.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР