Женска злоба или турнир по заяждане между Албена Вулева и

...
Женска злоба или турнир по заяждане между Албена Вулева и
Коментари Харесай

Сеир по женски в Къщата! Албена и Весела тренират спортно заяждане, на Джулиана пък не й пука да й викат...

Женска завист или шампионат по заяждане сред Албена Вулева и Весела Нейнски нажежи пристрастеностите в Къщата на ВИП Брадър във вечерта на номинациите. 

Весела изясни по какъв начин е афектирана на сигнално жълтата журналистка, която коментирала хапливо живота й и обяснявала на висок глас персоналния й живот - с кой мъж била и за какво. В диалога се включи и Джулиана Гани, която в предаването на Вулева била наречена " тайландски травестит ", написа Флагман.бг. 

" Не ми пука, за какво да ми пука. Не се наскърбих, те тайландките са красиви ", изтърси Джулиана, до момента в който правеше прическа на Нейнски. 

Весела пък изясни, че не може да елементарни на Вулева, че е коментирала с кои мъже е. " Че аз да не съм питала за какво си с този мъж ", отсече Вулева. " Неприятен, тесногръд човек, без самочувствие, комплексирана и суетна. Визуално се усеща обезщетена, все спи и стои по пижами, все с очила. Изпитва женска ревнивост и се нервира от другите дами. Очевидно аз персонално я тормозя и комплексиран, което е отлично. Весела е несъответстваща, не знае къде се намира и какво прави. Има проблем, който експерти би трябвало да разясняват, мощни странности, които са притеснителни ", добави журналистката, чиято първа номинация бе Весела. 

Весела върна топката, като номинира Албена и я упрекна, че е манипулатор и организира интрига в Къщата.

Цецо пък гледаше сеир в профил и се забавляваше откровено. Той заби последния гвоздей, като разгласи, че Вулева е коментирала всички съквартиранти и попита би трябвало ли да й се сърдят всички.

За дребното време в Къщата Весела Нейнски изненадващо съумя да подразни всички съквартиранти повече даже от постоянно сериозната и сприхава Вулева и обра най-вече номинации досега.

Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР